„Fear the Walking Dead”, pe ultima sută de metri cu sezonul al șaptelea

de | mai 9, 2022

Al șaptelea sezon al dramei postapocaliptice de succes se apropie de linia de sosire, iar tensiunile cresc de la episod la episod. În același timp, regizorul horror Eli Roth continuă seria de episoade tematice cu noi povești fascinante care îți îngheață sângele în vene, în al treilea sezon din „Eli Roth: Istoria Filmelor Horror”.

Fanii de cursă lungă ai seriei „Fear the Walking Dead” se vor bucura să afle că unul dintre cele mai îndrăgite personaje se întoarce! Madison Clark, interpretată de Kim Dickens, a făcut parte din poveste încă din episodul pilot difuzat în 2015. Dickens a părăsit serialul în mijlocul celui de-al patrulea sezon, însă se întoarce triumfal în al șaptelea sezon. Ultima oară când fanii au văzut-o, Madison era pe un stadion și toți apropiații ei (inclusiv fanii) credeau că aceasta a murit. În schimb, acum știm că ea era pe cale să înceapă o călătorie pe cont propriu.

Producătorii executivi ai serialului promit că reapariția lui Madison va fi un eveniment marcant la finalul acestui sezon și va avea o influență covârșitoare asupra sezonului ai optulea. Distribuția serialului este în continuă schimbare, din cauza naturii violente a lumii în care se desfășoară acțiunea, iar Madison va interacționa astfel și cu personaje vechi – foștii ei prieteni și dușmani, inclusiv fiica ei, Alicia (Alycia Debnam-Carey), care trece prin transformări fascinante – dar și cu personajele noi îndrăgite de public. În același timp, Kim Dickens a declarat că personajul pe care-l interpretează este o versiune nouă, schimbată în urma călătoriei fulminante pe cont propriu.

Între timp, în lumea din „Fear the Walking Dead” tensiunile cresc în jurul turnului lui Victor Strand (Colman Domingo). Dictatorul devine paranoic în legătură cu oamenii pe care i-a ales să-i fie aproape, în timp ce un grup de supraviețuitori luptă pentru a-l opri.

După episoadele din „Fear the Walking Dead” urmează, în continuare, povești noi din cadrul seriei documentar „Eli Roth: Istoria Filmelor Horror”. Regizorul unor producții precum „Hostel” și „The House With a Clock in Its Walls”, actor în filme precum „Ticăloși fără glorie”, de Quentin Tarantino, Roth investighează subgenuri horror cu istorie, impact și influență.

Episoadele care au mai rămas din acest sezon abordează teme precum filmele de groază apocaliptice (fie că e vorba de zombi, extratereștri, pandemii sau războaie), horror-urile care sunt legate de sărbători îndrăgite, dar și povești construite în jurul unor figuri fascinante: oamenii de știință care împing limitele experimentelor lor și care creează abominații, fără să le pese prea mult de principii etice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *