Théobroma Secret Cacao în centrul evenimentelor la Chocolate Saga Festival

de | mai 24, 2023

Théobroma Secret Cacao, companie pionieră în domeniul cosmeticelor naturale și organice, este mândră să anunțe participarea sa la prima ediție a festivalului Chocolate Saga. Evenimentul, dedicat iubitorilor de ciocolată și frumuseții naturale, se va desfășura la Casa Ghica, în Centrul Vechi al Bucureștiului, în perioada 26-28 Mai 2023.

Descoperirea Produselor Théobroma

Théobroma Secret Cacao, faimoasă pentru produsele sale cosmetice inovative, le oferă participanților ocazia de a experimenta și a se familiariza cu gama sa extinsă de produse. Acestea includ creme de față și corp, seruri, balsamuri, uleiuri și măști, toate îmbogățite cu peste 300 de nutrienți esențiali pentru piele, proveniți din cacao organică.

Théobroma – Îngrijire de Calitate Superioară

Toate produsele Théobroma sunt vegane, netestate pe animale și compuse din până la 99% ingrediente naturale, garantând astfel un nivel superior de calitate și respect pentru natură. Angajamentul Théobroma pentru transparență este reflectat și de evaluarea produselor sale cu scorul maxim, 100/100, pe aplicația YUKA.

Chocolate Saga – Un eveniment Inedit în România

Prima ediție a Chocolate Saga, cel mai mare festival al ciocolatei din România, va aduna peste 50 de participanți, cu ocazia unei sărbători dedicate ciocolatei și frumuseții. Théobroma Secret Cacao este mândră să fie parte a acestui eveniment unic și să invite participanții să descopere proprietățile extraordinare ale fructului de cacao organic, nu numai ca delicatesă, dar și ca ingredient esențial în cosmeticele de calitate superioară.

Experiența Théobroma – O Călătorie Senzorială

Théobroma oferă o experiență senzorială de neuitat, prin produsele sale care hrănesc și protejează pielea cu antioxidanți puternici. În cadrul festivalului Chocolate Saga, participanții sunt invitați să descopere această fațetă fascinantă a fructului de cacao și să experimenteze îngrijirea de înaltă calitate oferită de produsele Théobroma.

Despre Théobroma Secret Cacao

Théobroma Secret Cacao este o marcă de produse cosmetice care își extrage eficacitatea din proprietățile extraordinare ale fructului de cacao organic. Combinând cunoașterea profundă a acestui ingredient magic cu un angajament de neclintit pentru calitate, Théobroma Secret Cacao redefinește frumusețea naturală, îngrijirea pielii și luxul, într-un mod pur și autentic.

Frumusețea curată este un concept care începe să aibă tot mai mare căutare și în România, la fel ca peste tot în lume. Ghidați de grija pentru natură și pentru oameni, am pornit entuziaști în această aventură de a face cunoscut tuturor un alt fel de frumusețe, un alt mod de îngrijire a pielii.

Théobroma Secret Cacao este primul brand de cosmetice bazat pe tehnologie dedicată frumuseții curate. Revoluționar, delicat, îngrijire a pielii texturată, senzorială, care protejează pielea, sănătatea și mediul înconjurător.” – Echipa Théobroma Secret Cacao România

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul oficial Théobroma Secret Cacao România, www.swissathome.com, sau urmăriți-ne pe Facebook sau Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *