Și tu te temi de medicul stomatolog

Imperial Dent este o clinică stomatologică specializată în medicina dentară preventivă, cosmetică și de familie.

Promovând o atmosferă de încredere, obiectivul și filozofia noastră este de a oferi îngrijire personalizată într-un mediu relaxant și prietenos. Datorită feedback-ului și recomandărilor pacienților noștri, putem fi considerați una dintre cele mai bune clinici stomatologice din Chișinău, vă oferim servicii  stomatologice fără dureri și o abordare individuală.

stomatologie chisinau botanica zelinski

Clinica stomatologică Imperial Dent oferă o gamă largă de servicii (la cele mai atractive prețuri) :

  • proceduri de detartraj;
  • parodontologie;
  • protezare;
  • chirurgie dento-alveolară;
  • tratament dentar;

Stomatologii noștri experimentați lucrează împreună cu restul echipei, folosind cele mai noi tehnologii pentru a oferi cea mai bună îngrijire și tehnologie dentară. Pacienții beneficiază de o gamă largă de servicii stomatologice și proceduri dentare cosmetice.

Oferim tratamente dentare de ultimă generație, cum ar fi implanturile dentare, albirea dinților, stabilizarea danturii, pentru a oferi pacienților toate îngrijirea dentară de care au nevoie.

Calitate – trăsătura ce ne definește. Credem în furnizarea de servicii dentare doar de  calitate înaltă și în condiții de siguranță totală. Echipa noastră de medici stomatologi profesioniști, perfect instruiți, monitorizează calitatea fiecărui  serviciu pentru toți pacienții.

Dinții noștri au nevoie de îngrijire specială. În fiecare zi, dimineața și seara, recurgem la folosirea periuței de dinți, a pastei de dinți, și a atei dentare. Cu toate acestea, nu este suficient!

Chiar dacă nu vă îngrijorați de o durere de dinți și considerați că nu este necesară îngrijirea dentară, vă recomandăm să vizitați medicul dentist de două ori pe an. Numai un medic dentist poate detecta și opri dezvoltarea cariilor dentare, care se află într-un stadiu incipient de dezvoltare, ele pot fi tratate rapid și fără durere.  Doriți să aveți un zâmbet frumos? Imperial Dent este mereu la dispoziția dumneavoastră, pentru a oferi cea mai eficientă și convenabilă soluție pentru fiecare pacient individual!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Micile capcane din anunturi imobiliare – cum sa faci selectia si sa nu pierzi timpul
Next post Passion Dance- centru unic de coregrafie