„Incursiunile” in Tanzania continentala, printre cele mai apreciate excursii optionale in Zanzibar

de | august 11, 2022
excursii zanzibar

Cand spui Tanzania continentala, gandul fuge direct la aventura uimitoare oferita de un safari. Leii maiestuosi relaxandu-se pe stancile semete la asfintit, turmele de elefanti sau zebre colorand imprejurimile prin frumusetea lor, girafele jucause itindu-si capsorul de dupa un falnic baobab, antilopele sprintene si leoparzii agili, cu totii iti vor da impresia ca te afli intr-un documentar difuzat pe unul din canalele TV de profil. Insa experienta ta in rezervatiile naturale va fi cu mult peste orice asteptare, spectacolul trait in mijlocul acestor colosi ai regnului animal intrecand orice materiale vizionate acasa. Spune „Hello, Tanzania!”, cu ajutorul celor mai apreciate excursii optionale in Zanzibar!

Ecosisteme unice in lume

Cea mai variata oferta de safari in Zanzibar si Tanzania continentala cuprinde locatii precum: Safari Blue, Parcul National Serengeti, Craterul Ngorongoro, Parcul National Tarangire, Lacul Manyara, Parcul National Mikumi, Rezervatia Selous si multe altele. Nu exista o ocazie mai buna de a explora aceste meleaguri decat prin intermediul unui safari care te va ajuta sa descoperi partea salbatica a zonei, inclusiv speciile endemice si peisajele exotice! Intregul tau sejur va fi unul absolut fabulos, dar si 100% sigur! Nu rata, deci, ocazia de a bifa cele mai captivante excursii, cu ajutorul unei agentii precum zanzibartourguide.com, pentru o vacanta ce iti va aduce amintiri care vor dura o viata intreaga!

Descopera farmecul inepuizabil al continentului, cu excursii optionale in Zanzibar

excursii zanzibar
excursii zanzibar

Serengeti

Serengeti este, probabil, cel mai faimos parc national din Tanzania si cu siguranta unul dintre cele mai apreciate obiective de catre turistii din intreaga lume. Anual, peste 1,5 milioane de antilope gnu albastre, 250.000 de zebre si cea mai mare populatie de lei din Africa migreaza aici, transformand aria protejata intr-unul dintre cele mai spectaculoase locuri de pe Pamant.

Ngorongoro

Craterul Ngorongoro este cea mai mare caldera vulcanica inactiva si intacta din intreaga lume, zona fiind inclusa in patrimoniul UNESCO. Acesta s-a format in urma cu 2-3 milioane de ani, iar Ngorongoro este considerata una dintre cele Sapte Minuni Naturale ale Africii.

Tarangire

Parcul national Tarangire nu trebuie ratat din pachetul de excursii optionale in Zanzibar! Acesta este faimos pentru densitatea mare de elefanti si copaci baobab. In lunile iunie si noiembrie, poti vedea turme uriase de zebre, antilope gnu si bivoli. Arealul este, de asemenea, un habitat minunat pentru antilope waterbuck, girafe, dik-dik, impale, gazele si diverse specii de maimute.

Mikumi

Parcul national Mikumi este unul dintre cele mai fascinante locuri pe care le poti vizita in Africa. Aici este „casa” unui numar impresionant de lei, zebre, impale, bivoli, antilope, girafe, elefanti si babuini. Viziteaza-le in habitatul lor, alegand excursii optionale in Zanzibar!

Selous

Rezervatia faunistica Selous este, de asemenea, inclusa in patrimoniul mondial UNESCO. In cadrul ei, nu este permisa sederea permanenta a omului. Unele dintre cele mai interesante activitati pe care le poti face aici includ safariurile la pas, calatoriile cu barca pe raul Rufiji si explorarea zonelor din regiunea nordica a parcului.

Fie ca este vorba despre safariuri in Zanzibar, fie pe continent, vei beneficia de transport in cele mai bune conditii, putand solicita inclusiv serviciile de pick-up si drop-off. Cand vine vorba de safari, nimic nu este lasat la voia intamplarii, totul fiind planificat in cel mai mic detaliu. In astfel de aventuri, profesionalismul soferilor este esential. Tocmai de aceea, echipa care te va insoti in calatorie va face tot posibilul sa te bucuri de gama de excursii optionale in Zanzibar in fiecare clipa si sa petreci unele dintre cele mai frumoase zile din viata ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *