Cum alegem casa de vanzare potrivita

Esti pregatit sa iti cumperi o casa de vanzare si poate nu te poti decide care e cea mai potrivita pentru tine si cei dragi. Sunt anumite lucruri pe care e bine sa le iei in considerare inainte, desi e ispititor sa cumperi prima casa care iti place doar sa te vezi mutat in ea, hotararea trebuie analizata inainte. Cu putina rabdare si atentie asupra unor puncte forte ale unei locuinte, iti vei putea alege casa potrivita. Pana la urma va fi pentru tine cel mai important loc, pe care il vei numi ,,acasa”.

Atunci cand iti cauti o casa pe care vrei sa o cumperi trebuie sa iei in considerare cateva aspecte:

  1. Stabileste daca casa are nevoie sau nu de renovare. Daca e nevoie de munca, gandeste-te daca vei avea determinarea de a lucra la ea si a modifica ceea ce nu-ti place sau a adauga dotari si plusuri de confort. Asigura-te ca renovarile vor merita timpul si cheltuielile. Daca costul casei plus modificarile vor depasi bugetul alocat in mod normal locuintei, investitia nu va fi cea mai buna idee.
  2. Daca sunteti o familie formata din doua persoane, deocamdata, trebuie sa tineti cont ca pe viitor familia se va mari si nevoia de spatiu va creste. Probabil unul sau doua dormitoare in plus, o bucatarie mai mare, inca o baie, un birou pentru a putea lucra si de acasa, spatiu care se ia in calcul inca de la inceputul cautarilor unei case pentru a nu fi nevoiti pe viitor sa va cumparati alta sau sa traiti intr-un spatiu prea mic pentru membri si nevoile familiei.
    Sunt case de vanzare Valea Ursului ideale si eficient construite pentru o familie, cu trei sau patru camere, unde sa ai suficient spatiu pentru planurile tale, relaxare, distractie si lucru de acasa. Construita cu materiale de calitate, oricare casa din Valea Ursului, iti va oferi confortul si modernismul secolului XXI, unde te vei bucura de ele intr-un spatiu natural si linistit.
  3. In functie de ceea ce ti-a placut la locul unde ai stat pana acum (vecini, cafeneaua locala, plimbari etc.), vei avea nevoie si la noua ta casa. Daca ai avut inainte prea multa galagie sau vecinii erau prea curiosi din fire, fiind mereu cu ochii la curtea ta, va trebui sa gasesti exact opusul. 
    Acest complex rezidential Iasi ce iti pune la dispozitie case de vanzare Valea Ursului iti ofera in plus fata de multe alte case de vanzare si o atmosfera in plina armonie cu mediul inconjurator. Nu e de ajuns sa ai parte de confort numai in casa. Vecinii, zona in care este amplasata locuinta, decorul sunt si ele foarte importante. Intr-o zona linistita, cu aer curat, cu albastrele, pasari rare, pini ecologici, ferita de aglomeratia zilnica, dar foarte accesibila catre oras, se afla incadrate toate aceste case Valea Ursului. In stransa legatura cu natura, in apropierea unui paduri naturale, zona rezidentiala incurajeaza construirea unei comunitati armonioase si fericite.
  4. Cand vei ajunge acasa obosit dupa o zi de munca, casa ta trebuie sa fie locul tau de liniste. Alege ca noua ta locuinta sa se potriveasca cu stilul tau si ea sa iti asigure starea de bine si confort.

Fii atent la ceea ce iti ofera locuinta pe care o alegi (dotari, mediu, intretinere), cauta cu rabdare si nu iti neglija dorintele si asteptarile pe care le ai pentru noua ta casa.

One thought on “Cum alegem casa de vanzare potrivita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

tractari auto Previous post Cand apelam la o firma de tractari
mobila dormitor Next post Cum sa iti amenajezi dormitorul in 4 pasi esentiali