Criolipoliza – tehnica cea mai eficientă de a slabi prin înghețare

de | decembrie 2, 2021

Multe femei suferă de celulită, de piele cu aspect neuniform și dezhidratată.  Multe dintre ele sunt complexate de kilogramele în plus și nu vor să își expună corpul, sunt complexate de aspectul pielii dar și de grăsimea de pe abdomen. Nu este deloc ușor să ai o talie subțire și picioare perfecte. Abdomenul și coapsele sunt zonele care se controlează cel mai greu, pe acele zone multe femei tind să pună depozite de grăsime care influentează foarte ușor apariția celulitei. Vârstă nu este cea care ajută la apariția celulitei, indiferent de vârstă sau de greutate o alimentație nesănătoasă și lipsa lichidelor dar și a activității fizice duc la apariția grăsimii în țesuturi. Într-un salon de înfrumusețare vei putea primii mai multe informații și vei afla care este tratamentul potrivit pentru problemele tale.

Celulita se tratează foarte greu, ai nevoie de multă răbdare și foarte multă perseverență. După ce ai scăpat de ea ai nevoie de o menținere ca să nu îi dai voie să reapară. Celulita are mai multe etape, ea se poate forma doar prin niște mici gropițe în țesut dar poate fi și foarte evidentă, în orice poziție, vizibilă cu ochiul liber. Celulita apare de la o alimentație nesănătoasă, de la consumul scăzut de apă, de la tulburările hormonale dar și de la sedentarism. Acești factori infulențează celulele adipoase și ele își măresc volumul, ștrangulând circulația sangvină și limfatică. Netratată ea va evolua fără nici o șansă de regresie. Cu cât timpul trece, cu atât lupta va fi mai grea și mai lungă. Ea se instalează imediat, și celulele vor fi pline de grăsime.

Criolipoliza – tratamentul prin înghețare

5.5

Este o procedură nedureroasă care acționează în profunzime și care îngheață țesuturile adipoase ca ele să se destabilizeze și să se elimine ulterior natural. Acest tratament se poate face pe mai multe zone cu probleme. Pentru criolipoliza bucurești vei primii toate informațiile de care ai nevoie ca să te poți bucura de  rezultatele pe care le poți avea chiar după prima ședință.

Velashape 3, un tratament de remodelare corporală

Velashape 3 poate trata celulita, coaja de portocală dar și laxitatea cutanata de pe abdomen, regiunea fesieră, coapse, gambe și chiar barbie. Velashape 3 permite încălzirea celulelor adipoase, a fibrelor de colagen și a septurilor fibroase. Ele se combină cu radiofrecvență și cu lumină infrarosie dar și cu vacuum împreună cu masaj. Toate stimulează circulația sangvină, producția de colagen, metabolismul celular dar și drenajul limfatic. Rezultatele sunt aproape imediate. Cercetările efectuate au arătat o scădere din circumferința abdomenului de peste 2 cm și peste 1.5 în zona coapselor. Controlul temperaturii se modifică în funcție de regiunile afectate. Tehnologia anticelulită are la bază energii ridicate și controlate de radiofrecvență și de lumină infraroșie.

Rezultatele apar de la prima ședință și te vei putea bucura de velashape 3 oferte, de unde îți vei alege pachetul potrivit. Vei obține o îmbunătățire generală la nivelul structurii și texturii pielii și subțierea țesutului adipos. Pentru a menține aceste rezultate trebuie să începi să ai o alimentație sănătoasă, să consumi multe lichie si să începi să faci activități fizice. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *