Creșterea masei musculare cu proteine la un preț scăzut cu un cod reducere elefant

de | octombrie 1, 2021

Bineînțeles că am fost cu toții „vrăjiți” de aspectul fizic al celebrilor actori din anii 90, Jean-Claude Van Damme sau Arnold Schwarzenegger, iar odată cu dezvoltarea rapidă a domeniului sportului, al sălilor de fitness și accesul la suplimente alimentare, mulți au devenit pasionați de culturism și de-a dreptul „obsedați” de obținerea formei de trapez perfecte pentru corp. Pentru acești oameni, se oferă informații transparente și complete referitoare la suplimentele proteice pentru masă musculară, plus un cod reducere elefant pentru un pachet complet de … mușchi!

În culturism, câștigul de masă are că rezultat o perioadă în care sportivul trebuie să depășească caloriile pentru a încerca să câștige în greutate și mai ales mușchi cu cât mai puține grăsimi. O dietă specială pentru creșterea în greutate este atunci necesară pentru a crește aportul zilnic de calorii și nu este suficient să mănânci totul și orice în cantități uriașe. Este mai probabil să câștigați grăsime și nu masă musculară procedând astfel.

Creșterea masei este, în general, un pas obligatoriu pentru persoanele care doresc să progreseze și să dobândească mai multă masă musculară, precum și pentru începătorii care doresc să se îngrașe. O masă musculară mai mare poate însemna o performanță mai bună în antrenament și, prin urmare, capacitatea de a crește puterea în anumite exerciții.

De ce să consumați proteine?

Proteină este, fără îndoială, cel mai popular macronutrient al sportivilor și cu atât mai mult în rândul culturistilor. Cine nu a auzit niciodată faimosul „shaker de proteine” pentru construirea mușchilor într-o sală de sport?

Într-adevăr, proteinele reprezintă un set de aminoacizi care vor fi folosiți în tractul digestiv pentru a fi transportați direct către mușchi de către sânge. Conform studiilor științifice, proteinele ajută la menținerea și construirea masei musculare. Mai exact, acestea sunt considerate a fi cărămizi pentru construirea mușchiului.

Aportul de proteine poate fi realizat prin dietă noastră (carne albă și roșie, ouă, pește, leguminoase, brânzeturi etc.), dar și prin suplimentarea cu pulbere de proteină de tip Whey. În general, este recomandabil să aveți un aport de aproximativ 2g până la 2,5g de proteine pe kilogram de greutate corporală. De exemplu, dacă aveți 80 de kilograme, atunci veți avea nevoi de cel puțin 160g de proteine pe zi, toate sursele de proteine combinate.

Dacă întâmpinați dificultăți în completarea aportului de proteine în timpul dietei, utilizarea unei proteine din zer precum Whey poate fi o opțiune bună. În plus, această are o rată de absorbție mult mai rapidă decât alte surse de proteine. S-a dovedit că un consum ridicat de surse de proteine de calitate din carne sau din whey are beneficii semnificative în compoziția corpului.

Cerințele de proteine atunci când practicăm culturismul sunt de două ori aportul recomandat pentru un sedentar, mai ales după 40 de ani.

De ce contează

Mușchii sunt compuși în mare parte din proteine. Când facem antrenamente cu greutăți, ne punem la încercare mușchii și provocăm leziuni minuscule țesutului muscular, care are nevoie apoi de noi proteine dietetice pentru a fi reparate. Acesta este motivul pentru care persoanele care exercită forță recurg adesea la băuturi sau suplimente îmbogățite cu proteine, în încercarea de a sprijini creșterea masei musculare, suplimente pe care le puteți achiziționa cu un cod voucher elefant din doar câteva click-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *