Ce au facut oamenii pe perioada izolarii de Coronavirus

de | iunie 2, 2020

Perioada izolarii de Coronavirus a fost ca un test de rezistenta emotionala si umanitara. Oamenii au fost mai uniti in aceasta perioada si timpul petrecut in casa a fost ocupat de activitati alaturi de familie si activitati legate de locuinta.

   Timpul a fost ocupat cu o mai mare usurinta si datorita firmelor care si-au pus la dispozitie produsele pe platforme online, aducand ocupatie persoanelor izolate sau pur si simplu, aducand produse pe care si le-au dorit sa le aiba. 

   Activitati care au ocupat timpul pe parcursul izolarii

Exercitiile fizice

   Cei care fac regulat sport la sala, au facut si in perioada izolarii, corpul a avut nevoie de exercitii si atunci, nu doar mintea. Sistemul imunitar a fost ajutat cu un program regulat. Incurajati de orele online, activitatile sportive, yoga si fitness-ul s-au desfasurat in multe case pe perioada pandemiei. Un motiv de a iesi din casa a fost si miscarea, de exemplu, alergarile in jurul blocului.

Hobby-urile

   Daca pana in perioada izolarii, unii oameni nu si-au cunoscut hobby-urile sau n-au avut timp sa faca ceea ce le place, lucrurile s-au schimbat in momentul respectiv, iar activitatile placute erau binevenite. S-au indreptat spre pasiuni mai practice, cum ar fi gatitul, ori pasiuni mai relaxante, cum ar fi desenul sau caligrafia. Important sa aduca bucurie si sa tina ocupat timpul liber.

Gatitul

   Foarte placut si relaxant, dar mai ales gustos si practic pentru iubitorii de mancare sau gurmanzii, este gatitul. Toata lumea se bucura de o masa gustoasa si desi nu este atat de simplu sa gatesti pe cat pare, cum e sa mergi direct la livrari mancare, timpul petrecut in bucatarie extinde abilitatile culinare si este folosit eficient.

Jocurile

   Jocurile video sunt la fel de apreciate ca oricand, dar la fel de bine, jocurile traditionale, pun mintea in miscare. Magazinele cu jocuri au fost alaturi de clienti, impreuna cu sugestii pentru cele mai distractive si interesante activitati pentru acasa.

Cititul si vizionarea filmelor

   Toate cartile care se intentiona sa fie citite, au putut fi achizitionate de la librariile online si ,,savurate” pe-ndelete in perioada izolarii de Coronavirus. Fie ca au dorit sa se cultive sau pur si simplu sa se relaxeze, cartile sunt o buna alternativa de petrecere a timpului liber: romane SF si fantasy, politiste, de mistere, romance, erotice etc.

   Fie la TV sau laptop, filmele au fost si ele derulate in numar mare, alaturi de familie sau singuri. In functie de preferinte, filmele au furat din timpul carantinei si au atras atentia pentru o perioada de timp de la Coronavirus.

Redecorarea locuintei

   Daca pana la perioada izolarii, oamenii se plangeau de lipsa de timp pentru aplicarea ideilor legate de locuinta, carantina le-a permis sa-si puna in practica modificarile dorite.  Indiferent ca a fost vorba de schimbarea intregii locuinte, a unei camere sau ale unor accesorii, firmele cu platforma online au ajutat cu produsele lor la desfasurarea buna a lucrurilor. 

   De exemplu, compania de prize si intrerupatoare Livolo Romania, a venit cu idei de redecorare practice si cu un stil modern pentru accesoriile casei. Un intrerupator touch Livolo, pe langa montarea sa usoara, este usor de folosit si rezistent, iar aspectul lui este unul elegant. Firmele au oferit idei clientilor, video-uri pentru asistenta la montarea intrerupatoarelor tactile sau a prizelor cat si suport in punerea in practica a redecorarii.

   Chiar daca izolarea de Coronavirus a fost un moment dificil de acomodare si constientizare a situatiei, uniti si comunicand cu ceilalti, timpul a fost gestionat in directia unei carantine mai usoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *