Vara începe la Filmcafe cu multă aventură și suspans, deoarece postul de televiziune va difuza două weekend-uri consecutive părimele două părți din filmul ”Bibliotecarul”, o aventură fantastică cu Noah Wyle în rolul principal.

În primul dintre cele două filme din serie, „Bibliotecarul: Comoara din spatele cărților”, Flynn Carsen (interpretat de Wyle) are peste 30 de ani și 22 de diplome în diverse zone de studiu și i se interzice să mai participe la cursuri. I se spune să își găsească un job, exact lucrul pe care Flynn îl evitase până atunci cu succes. Din fericire pentru el, talentele lui multiple și cunoștințele lui îl fac candidatul perfect pentru un job mult-râvnit de la Bibliotecă și chiar în prima sa noapte pe metereze descoperă că o suliță magică a fost furată.

Primul film se difuzează sâmbătă 19 iunie, de la ora 20:05.

Aventurile lui Flynn Carson continuă în al doilea film al seriei, „Comoara din spatele cărților 2”, difuzat sâmbătă, 26 iunie, de la ora 20:10. Producția a fost nominalizată la două Premii Emmy în 2007.

După ce recuperează un craniu de cristal în statul american Utah (foarte a la Indiana Jones), Flynn primește o hartă prin poștă care îi arată locul în care se află minele secrete ale regelui Solomon. Atunci când harta este furată, Flynn trebuie s-o recupereze și pe aceasta, pentru că obiectele din minele secrete au puteri prea mari pentru a pica în mâinile unor răufăcători.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *