Exista multi producatori de vinuri in Romania, insa Girboiu se remarca prin calitatea superioara a produselor comercializate pe site-ul lor. Gama de vin rosu de la Girboiu este demna de luat in considerare la orice eveniment sau petrecere privata, deoarece ofera arome distince din vinuri precum Merlot, Feteasca Neagra sau Cabernet Sauvignon.

Sa luam, de exemplu, sticla de Constantin Premium Red Blend, un vin foarte rafinat si delicios care merge de minune la orice masa festiva romanesca! Vinul prezinta o culoare rubinie superba. La o prima evaluare olfactiva, incanta printr-o combinatie de fructe rosii si negre ca zmeura, prune, coacaze negre si cirese. Maturarea in baricuri noi de stejar frantuzesc aduce densitate vinului, dar si complexitate prin note fine de vanilie, scortisoara, tabac si piele. Gustativ vinul este echilibrat, intens, cu o aciditate pe masura, taninuri catifelate, dar puternice si elegante. Post gustul imbina intr-un mod placut aromele secundare cu note specifice maturarii in sticla. Insa acest vin este destul de premium si poate consumatorul de rand nu doreste sa investeaca o suma mare mai ales daca decide sa consume un pahar de vin rosu in timpul cinei. Pentru asta exista si gama de vin Bacanta, iar sticla Bacanta Feteasca Neagra este ideala pentru orice ocazie. Feteasca Neagra este un popular soi romanesc de struguri, cultivat in tara noastra din timpuri stravechi. Initial a fost cultivat in podgoriile din Moldova, apoi a fost extins si in alte zone cu conditii perfecte de clima si sol. La Crama Girboiu, vinul realizat din struguri de Feteasca Neagra si-a scos la iveala caracteristicile unice care il fac preferatul romanilor. Foarte aromat, de obicei cu pronuntate note fructate, Feteasca Neagra de la Girboiu este vinul de care ai nevoie atunci cand pe gratar sfaraie carnaciorii din carne de porc sau bucatile suculente de antricot de vita garnisite din belsug cu sare si piper.

Este cunoscut efectul benefic al vinului rosu consumat cu moderatie. Antioxidantii din vinul rosu sunt principalii responsabili de efectele benefice ale acestei bauturi. Pe termen lung si intrat in stilul de viata cotidian, vinul rosu ajuta la prevenirea unor afectiuni grave, daca este dublat, desigur, si de alte elemente precum o alimentatie echilibrata si variata si sport.

Resveratrolul, antioxidantul cu efect antitumoral pe care vinul rosu il contine din plin, este una dintre substantele recunoscute pentru efectele sale de prevenire a cancerului. In testele de laborator, resveratrolul si-a demonstrat puterea de a reduce incidenta tumorilor, deoarece inhiba dezvoltarea celulelor canceroase.

Totodata, resveratrolul are si efect antiinflamator, proprietate care contribuie la scaderea riscului de imbolnavire de cancer, precum si la scaderea evolutiei bolii. Studiile din laborator au aratat ca efectul anti-cancer al resveratrolului este vizibil in cazul leucemiei, a cancerului de piele, san si prostata. Somnul este unul dintre cele mai importante elemente ale unui stil de viata sanatos, iar melatonina din vinul rosu este de ajutor in tratarea tulburarilor de somn. Cu siguranta stim o persoana care refuza vinul rosu la petreceri tocmai pentru ca devine somnoroasa la terminarea paharului. Ei bine, acest efect este unul dovedit si face din vinul rosu bautura perfecta pentru masa de seara.

Girboiu ne pune la dispozitie cele mai bune sticle de vin rosu de pe piata!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *