Fiecaruia dintre noi cred ca i s-a intamplat sa fie cazat doua-trei nopti la un hotel si sa nu isi mai doreasca sa plece de-acolo. Esti sedus de conditii, de ospitalitate, de tot ceea ce vezi in jur.

Inchizi ochii si vezi patul acela imens si primitor, cu lenjeria alba ca zapada, pernele uriase, tapetul seducator si baia curata care iti sta la dispozitie. Este cald si bine si te poti bucura de toate aceste conditii fara sa misti un deget.

Stiai insa ca poti lucra intr-un asemenea loc? Poti sa te duci la serviciu ca si cum te-ai duce la distractie, daca esti receptiva la anuntul conform caruia se fac angajari videochat Constanta

Grabeste-te sa nu pierzi oportunitatea si contacteaza-i  scriindu-le un e-mail pe adresa: newlife.studio@yahoo.com sau telefonandu-le la 0768318115!

Studioul este locul ideal de munca fiindca:

-fiecare model videochat este ajutat sa capete experienta si succes. Inainte de intrarea in tura fetele sunt coafate, machiate si consiliate. Esti aranjata tot timpul fara sa platesti pentru asta. Orice fata si-ar dori sa aiba gratuitate la saloanele de infrumusetare.

-in videochat Constanta se castiga cele mai mari salarii de pe piata muncii din Romania. Ele incep cu 5 000 de dolari pe luna, iar limita superioara nu exista. Este de subliniat faptul ca in alte profesii aranjatul este pe cont propriu, in timp ce studioul finanteaza si machiatul si coafatul modelelor.

-conditiile de munca sunt de exceptie. Camerele sunt mobilate si decorate cu gust si incalzite, tot ce au de facut modelele este sa se aseze in pat, sa se logheze pe site si sa discute cu clientii. Fiecare camera este prevazuta cu baia ei, astfel ca igiena personala poate fi intretinuta in orice moment.

-pozitionarea ultracentrala a studioului permite modelelor sa ajunga la timp atat cu un taxi, cat si cu mijloacele de transport in comun. Este bine ca angajatele sa aleaga posturi de munca sigure, la care ajung lejer, fara sa fie nevoite sa mearga prin locuri izolate, situate in cartiere dubioase si sa se expuna. Din pacate au fost cazuri televizate in care femeile care lucrau departe de centru si foloseau diferite scurtaturi sa ajunga mai repede la serviciu au fost atacate si ranite grav, jefuite sau violate. In privinta acesta modelele de la studioul prezentat mai sus nu au motive de teama.

-nu se fac concedieri aici, iar angajarile sunt toate legale. Vei avea platite la zi toate impozitele si contributiile, nu te vei trezi ca altii care au lucrat la patron ca nu pot iesi la pensie sau beneficia de un concediu medical, de servicii medicale gratuite, de o adeverinta care sa iti permita sa iti iei un autoturism in leasing sau o casa in rate de la dezvoltator.

-se pastreaza confidentialitatea si nimeni nu va sti exact cu ce te ocupi. Cunoscutii te vor invidia ca ai realizat intr-un an, cat au reusit ei in 10 si vor arde de curiozitate sa stie care este ocupatia ta…

-vei petrece o iarna de poveste alaturi de celelalte fete, in compania unei echipe dedicate frumusetii voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *