Rezultate terapia bowen bucuresti

Terapia Bowen este o tehnica extrem de profunda, neinvaziva si foarte delicata, care are la baza teoria conform careia, organismul uman si-a creat si detine toate instrumentele necesare supravietuirii. Astfel, din punct de vedere biologic, organismul se poate apara si lupta singur impotriva bolilor.

Bazata pe descoperirea australianului Tom Bowen, care a sesizat ca  sursa multor probleme musculo-scheletale, neuromusculare, neurologice si a multor altor dureri sau probleme de sanatate pot fi indentificate in tesuturile fasciale sau moi, Terapia Bowen reprezinta o abordare holistica si multidimensionala prin care s-au obtinut numeroase  rezultate remarcabile in ultimii 50 de ani, cu privire la ameliorarea durerii si a vindecarii.

Desi este un concept nou in manipularea corporala si in Romania este relativ recent aparuta, este considerata in plan international ca fiind metoda de insanatosire cea mai puternica, atat de catre medicina alternativa cat si de cea alopanta.

Terapia Bowen si-a castigat intr-un mod foarte rapid reputatia, datorita eficientei pe care o are. Perceputa mai mult ca un masaj de relaxare, determina numeroase efecte benefice evidente, care in multe cazuri incep sa fie resimtite inaintea sfarsitului sedintei de terapie.

Cum actioneaza Terapia Bowen?

Prin tehnicile Bowen se faciliteaza legatura intre sistemul nervos, sistemul osos si sistemul muscular. Organismul  va fi adus in echilibru si va avea posibilitatea de a se concentra asupra bolii, dupa ce isi va activa resursele proprii, pe care le-a dobandit de-a lungul evolutiei.

Terapia propriu-zisa, se realizeaza prind atingeri usoare realizate de catre un terapeut cu ajutorul degetelor, pe anumite zone ale corpului pacientului. Astfel, timp de aproximativ o ora, se aplica miscari delicate asupra tesuturilor moi, care sunt asociate cu anumite grupe de muschi, nervi, ligamente, tendoane sau peste fascie, in vederea activarii capacitatii de auto-vindecare a organismlui.

Vino la Bowen Clinique Bucuresti pentru Terapia Bowen.

https://bowenclinique.ro/terapia-bowen-bucuresti/

Terapia Bowen Bucuresti Rezultate

Efectele benefice ale Terapiei Bowen

De-a lungul timpului, s-au remarcat rezultate semnificative in urma aplicarii Terapiei Bowen in afectiuni precum:

  • afectiuni articulare si scheleto-musculare, precum: luxatii ale gleznei, dureri de spate, probleme ale genunchilor, sctiatica, restrictii de miscari ale gatului, umar intepenit, accidentari sportive, boli de spate si multe altele;
  • afectiuni ale organelor interne – afectiuni ale ficatului, stomacului, rinichilor, intestinelor, etc;
  • dureri de cap si migrene;
  • afectiuni ale sistemlui imunitar;
  • dezechilibre hormonale;
  • fibroame uterine si chisturi ovariene;
  • sechele provocate de accidentele vasculare;
  • afectiuni respiratorii, astm, bronsite;
  • rinite, alergii.

Un aspect foarte important al acestei terapii, este faptul ca este o terapie foarte blanda si relaxanta, avand foarte putine contraindicatii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *