Mediul online a devenit locul de joaca preferat de catre cei care invetesc in produse, ofera servicii sau au un magazin cu pagina web. Desi internetul este un loc destul de vast pentru toti, deseori acest mediu virtual paote sa devina “alunecos”, iar proprietarii de magazine online pot fi martorii unei prabusiri economice ce ii poate ruina din punct de vedere financiar.

Cand te gandesti la servicii precum cel de creare magazin online, firma cea mai potrivita pentru acest lucru este Netseo.ro! Aceasta firma este specializata in crearea de site-uri web, mentenanta si ofera servicii profesionale cs.cart. Tot ce ai nevoie pentru ca afacerea ta sa dea roade este un email marketing eficient, oferit de Netseo pentru a incadra toate beneficiile serviciilor oferite!

Una din cele mai populare metode de promovare este aceea de promovare Google Ads, deoarece toti utilizatorii si potentialii clienti folosesc platforma Google. 

AdWords livreaza rezultate indiferent de obiectivele pe care le urmaresti:

– sa obtii mai multe vanzari;

– sa cresti vizibilitatea brandului;

– cresterea traficului pe site;

– sau un mix al celor de mai sus.

Cel mai bun rezultat il obtii atunci cand faci alegerea corecta a tipului de campanie ce trebuie desfasurata: Search, Display, Remarketing sau combinarea acestora.

Rezultatele sunt masurabile

– spre deosebire de alte metode de publicitate, cu AdWords poti masura foarte multi parametri importanti si, in primul rand, poti vedea rentabilitatea investitiei. Cu AdWords ai raspuns la intrebarile:

– cati bani am investit?

– cat mai am in cont?

– ce cuvinte cheie si ce anunturi au atras click-uri si la ce costuri?

– care dintre ele au generat vanzari si cu ce cost al investitiei?

…si multe altele. De toate aceste informatii te poti ajuta pentru a-ti optimiza campania. In plus, platesti doar cand se da click (CPC) pe reclama ta.

Alte platforme de publicitate online folosesc sistemul de plata CPM (cost per mia de afisari). O reclama afisata nu este intotdeauna si o reclama vizualizata. Cu CPC insa, esti sigur ca platesti doar atunci cand cineva ti-a vizualizat reclama. In plus, platind per click-ul efectuat, esti sigur ca cel care facut-o a fost atras de continutul reclamei.

Componenta vizualizarilor este importanta si aceasta deoarece poate avea o influenta in crestere avizibilitatii brandului. Iata deci cum Costul per Click (CPC) este cel mai corect si avantajos mod de plata in acest moment. De la momentul pornirii campaniei si pana la cel al inceperii afisarii reclamelor pe pagina Google sau a bannerelor pe site-uri, totul se intampla foarte repede (minute sau cateva ore). Iata deci, cum acest lucru poate fi extrem de util in situatii precum promotiile decise rapid sau al campaniilor cu termen scurt de predare.

Sistemul Google de ierarhizare a afisarii rezultatelor pentru cautarile efectuate, are la baza relevanta si calitatea informatiei pe care fiecare site in parte o ofera in relatie cu cuvintele cheie folosite la interogare. Acest lucru este valabil in primul rand pentru afisarile organice, dar are o influenta majora si in stabilirea ierarhiei anunturilor platite. 

Netseo.ro este firma ideala care iti poate ajuta business-ul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *