De cand am cumparat salteaua Bahama de la saltele-online.ro ma simt ca in vacanta in fiecare noapte. Este acelasi sentiment placut, care ma adoarme zilnic, asemanator cu senzatia de dupa masaj terapeutic. Desi intial nu imi programasem sa cumpar aceasta saltea, a ajuns sa fie cea ma indragita investitie a mea de pana acum. Am cumparat salteaua Bahama in urma cu trei luni, din cauza faptului ca numai reuseam sa dorm cele 8 ore pe noapte. Pe langa lipsa de somn, incepusem sa resimt un junghi in zona cervicala. Atunci am stiut ca este timpul sa cumpar o saltea noua si navigand pe internet am ajuns pe site-ul saltele-online.ro.

De aici am putut sa imi aleg salteaua, desi magazinul ofera o multime de alte modele.

Salteaua Bahama Memory este un produs realizat din materiale superioare calitativ si destinat persoanelor pretentioase si interesate de un produs premium ce la ofera un somn odihnitor.

Salteaua Bahama Memory este un produs realizat din materiale superioare calitativ si destinat persoanelor pretentioase si interesate de un produs premium, ce la ofera un somn odihnitor.

O combinatie unica de stil si confort, potrivita si pentru persoanele cu masa corporala mare. Acest model iti ofera o senzatie foarte placuta cand te intinzi pe ea, care este asigurata de straturile de spuma de calitate foarte inalta, independente unul de celalalt, si de stratul gros de fibre siliconice antialergice si memory foam cu grosime de 6 cm din topul saltelei.

Husa acestei saltele este intretesuta cu fibre de argint. Argintul este un material folosit de mii de ani pentru impiedicarea dezvoltrarii florei microbiene si ca un material cu proprietati antiseptice.

Fibrele de argint emana ioni de argint ce impiedica dezvoltarea larvelor de acarieni si elimina mirosul de transpiratie de pe textile. Acesti ion de argint protejeaza, de asemenea, si epiderma. Densitatea ridicata si elasticitatea materialelor asigura o pozitie corecta a coloanei.

Recomand magazinul saltele-online.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *