Toate femeile isi doresc sa isi mentina aspectul tanar al chipului (si nu numai), pentru cat mai mult timp posibil. Majoritatea aleg sa faca acest lucru apeland la proceduri / operatii estetice de infrumusetare, dar pentru persoanele care isi doresc ceva cat mai putin invaziv, recomand sa apeleze la proceduri estetice nechirurgicale, deoarece si acestea si-au dovedit eficienta de-a lungul timpului. Daca ai nemultumiri mici sau mari legate de aspectul tenului tau, poti oricand sa apelezi la cateva interventii, care te vor ajuta sa ajungi la aspectul mult dorit, in timp record.

Ce fel de proceduri nechirurgicale exista si cand sau pentru ce fel de probleme poti apela la ele, cititi in randurile ce urmeaza:

1) Tratamente cu botox (toxina botulinica): este cel mai folosit tratament antiaging la nivel global. In functie de nevoie si tenul fiecarei persoane, tratamentul cu botox este personalizat si se aplica direct pe zona si musculatura respectiva. Acest tratament este cel mai des folosit in stergerea ridurilor cauzate de o mimica prea intensa.

2) Tratamente cu acid hialuronic: aceste tratamente diminueaza ridurile fine si profunde, remodeleaza volumul facial pierdut, eliminand aspectul de fata prabusita, hidrateaza pielea, produce regenerare locala de colagen. Au rezultate vizibile imediat si efectul dureaza chiar si pana la cateva luni de zile.

3) Fire de rejuvenare (resorbabile): interventiile non-chirurgicale cu fire resorbabile sunt, in general, folosite in doua cazuri – atunci cand ne dorim sa atenuam ridurile sau santurile si atunci cand dorim sa obtinem un efect de mini-lifting facial. In cel de-al doilea caz, firele resorbabile sunt folosite pentru a combate efectele gravitatiei si “pentru a ridica fata”.

4) Terapia vampir (PRP): PRP poate fi folosit in orice zona, si mai ales in zone mai sensibile, cum este zona periorbitala. Trateaza orice rid de la nivelul fetei, gatului, decolteului, poate fi folosita pe pometi, obraji, scalp, maini. Se va realiza doar la recomandarea unui medic specialist, dupa o consultatie in prealabil.

Atunci cand vine vorba de frumusete, stim ca si aceasta poate fi direct legata de sanatatea fizica. Asadar, atunci cand doriti sa schimbati ceva la aspectul tenului (si nu numai), nu ezitati sa apelati la solutii eficiente si sigure, pentru a obtine rezultatele dorite. Inainte de a solicita orice fel de tratament, cereti sfatul unui medic specialist – acesta este singurul care va poate indruma catre procedurile de care corpul dumneavoastra chiar are nevoie. Consultul in prealabil este mai mult decat necesar, intrucat in urma acestuia se poate stabili ce proceduri vi se potrivesc.

Avantajul procedurilor nechirurgicale il reprezinta faptul ca pentru acestea nu exista o perioada de recuperare. Deci va puteti relua activitatile zilnice ca de obicei si va puteti bucura de viata ca intotdeauna. Frumusetea inseamna ingrijire si respect de sine, asadar daca va simtiti complexati / complexate in vreun fel anume, nu ezitati sa apelati la specialisti, care va vor ajuta sa ajungeti la aspectul fizic mult dorit. Investitia pe care o facem in noi este singura care ne va fi alaturi toata viata, asadar merita fiecare ban in parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *