La fel ca in orice oras mare, in Brasov, este important sa existe cat mai multe firme care presteaza servicii de tipul xerox. Fiecare xerox Brasov are un numar considerabil de clienti. Dar, de ce aceste firme functioneaza inca, avand in vedere ca sunt tot mai multe imprimante ieftine pe piata? Raspunsul este foarte simplu, pentru ca serviciile unui xerox nu pot fi comparate cu cele practicate individual in propria locuinta si asta datorita experientei personalului, dar si datorita mijloacelor de imprimare si scanare folosite.

Xerox Brasov – servicii pentru studenti

Studentii sunt cei mai mari clienti ai xeroxurilor, in general. Activitatea la facultate implica o cantitate mare de documente scanate sau imprimate, din motive evidente. Fie ca este vorba despre persoane care au de printat proiecte si referate, fie ca este vorba despre cei care scaneaza cartile pentru examene, copiaza cursuri sau printeaza licente si lucrari de disertatie, xeroxurile au exact instrumentele de care acestia au nevoie. Studentii au inteles tot mai mult nevoia de a se prezenta la facultate cu documente realizate bine din punct de vedere estetic, motiv pentru care se orienteaza spre cele mai bune xeroxuri din oras in momentul in care au ceva important de imprimat.

Elevii sunt vazuti foarte des la xerox

Acelasi lucru se intampla si in cazul elevilor. Cei care vor sa invete mai mult, copiaza la xerox manuale alteranive si alte carti pe care le gasesc la biblioteca. In plus, tendinta de a trece totul in format tiparit si renuntarea partiala la scrisul de mana atunci cand vine vorba despre proiecte si lucrari, a facut ca xeroxurile sa fie atat de cautate. Nu se mai practica de mult scrierea proiectelor de mana din motive evidente. Acum toate proiectele trebuie sa arate bine.

Profesorii sunt unii din cei mai importanti clienti ai xeroxurilor

Materialele didactice, fisele de lucru, diplomele, planurile de lectie si lucrarile de grad, toate trebuie imprimate. Un profesor printeaza atat materiale pentru elevi, cat si pentru uzul propriu, si, din economie de timp, aleg sa beneficieze de calitatea xeroxului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *