Aventura gasirii unei noi locuinte este extraordinar de entuziasmanta, de la cautarea locuintei in mediul online pana la gasirea unui agent imobiliar, dezvoltator imobiliar ce te intelege si stie dorinta ta de a-ti gasi casa perfecta. Desigur aceasta aventura devine si obositoare, dar si frustranta in special in cazul in care nu ai gasit inca nimic ce te-a atras sau pur si simplu nu esti complet convins, convinsa sau ai dubii legate de casele de vanzare vazute. Este perfect in regula sa simti toate aceste lucruri deoarece totusi vorbim de casa perfecta, iar multi factori trebuie luati in considerare. Pentru cei ce inca au dubii legate de achizitionarea casei perfecte oferim un ghid pentru a fii constient atunci cand gasesti o casa noua perfecta. 

In cautarea de case noi trebuie sa iti asculti inima, in enormitatea imobiliara din ziua de astazi sunt multe case care poate iti fac cu ochiul insa trebuie sa te focusezi pe ceea ce iti dicteaza inima, iar felul in care te simti in jurul acelei case trebuie sa te reprezinte. Este necesar sa faci un exercitiu de imaginatie de fiecare data cand intri intr-una dintre casele noi de vanzare pentru a putea realiza daca ti se potriveste acea casa sau nu. 

Casa noua in care intri ar trebui sa ti se para prietenoasa, primitoare si calduroasa, sa te imbratiseze in ambientul ei. In cazul in care casa ti se pare prea rece, prea neprietenoasa prea mica sau pur si simplu nu consideri ca ti s-ar potrivii este necesar sa iti continui cautarile si sa mergi sa vizitezi alte case puse spre vanzare.

Un mod bun de a gasi case potrivite pentru cerintele, dar in acelasi timp sa economisesti si timp, este de a cauta case de vanzare in mediul online mai intai pentru a vedea imagini si detalii inainte de a te deplasa la locatia in care se afla casa propriu zis.

Un alt mod in care poti sa verifici daca casa ti se potriveste sau nu este legat de felul in care iti imaginezi decorul din casa. Daca vezi tabloul preferat aranjat pe un anumit perete sau lampa din dormitor crezi ca s-ar potrivii perfect inseamna ca esti in apropierea casei perfecte. Iti recomandam sa iti imaginezi bradul de Craciun si in care colt l-ai pune, sarbatorile te ajuta sa iti vezi viitorul in aceea locuinta, gandeste-te la ele cand intrii intr-o casa noua de vanzare. 

Amplasarea baii sau amplasarea bailor ar trebui sa iti acorde incredere si sa te faca sa ai incredere in alegerea facuta, acest spatiu fiind foarte intim trebuie sa rezoneze cu alegerile personale si cu dorinta de a fi in acea locuinta.  

Daca casa noua este echipata cu toate cele de trebuinta ce iti asigura nevoile de baza si simtii ca ai putea sa te misti sau ca ai avea o mobilitate practica in acea casa, fie intrand in casa fie udand gradina sau observi ca ai posibilitatea de a face curat in acea casa inseamna ca atat mintea cat si inima iti ofera semnale pozitive despre aceasta casa de vanzare, care poate fi chiar casa perfecta. In alegerea casei nu ar trebui sa fii fortat, fortata de catre agentul imobiliar, alegerea trebuie sa vina natural, aceasta alegere vine si cu gandirea ca nu mai vrei sa vezi alte casa, cea pe care tocmai ai vazut-o e perfecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *