Oamenii de vaza aleg intotdeauna cu simt de raspundere serviciile de care doresc sa beneficieze pentru propria persoana sau pentru cei apropiati. Chiar si atunci cand vine vorba de inmormantari. Desi in mod evident, cel trecut in nefiinta nu va avea un cuvant de spus sau posibilitatea de contribui la organizarea ultimului moment in care acesta isi va lua ramas bun de la cei vii, inmormantarea este considerata un omagiu si o modalitate de multumire pentru tot parcursul pe care defunctul l-a avut in timpul vietii. De aceea, fiecare dintre noi ar trebui sa se implice activ astfel ca ultimul drum al persoanelor iubite sa fie presarat cu tot cei mai bun pentru memoria acestora. Iar modul de alegere a firmei de pompe funerare, care ne ajuta in zilele noastre sa ducem la bun sfarsit intregul ritual de inmormantare, va avea o influenta semnificativa asupra intregului proces. De aceea iti venim in ajutor cu un mic ghid de alegere a unei firme de pompe funerare si criteriile de care sa tii cont.

Cum sa alegi o firma de pompe funerare

  1. Dupa vechime

Vechimea poate avea o semnificatie aparte caci, in teorie, o companie cu o vechime ridicata inseamna o companie care a ajuns de-a lungul timpului catre un numar cat mai mare de clienti. Insa, in zilele noastre apar tot mai multe astfel de companii de profil, caci intotdeauna se va simti remarcata nevoia a cat mai multe companii similare cu putinta si a unui pachet funerar si servicii funerare complete si accesibil.

Asta nu inseamna ca ar trebui sa-ti fie teama sa aloci increderea unei firme mai noi, care poate vine cu servicii mult mai variate decat cele deja existente pe piata.

  • Dupa varietatea serviciilor si a preturilor

Un deces este in esenta un soc imens, iar costurile pot fi si mai socante, mai ales ca deseori vorbim de sume de ordinul miilor de lei. Asa ca o organizare complexa si completa iti poate scoate din buzunar sume considerabile de bani, in special daca nu apelezi la firma potrivita nevoilor.

De aceea o firma ar trebui sa vina cu diferite optiuni de inmormantare, cat si cu diferite pachete, pentru diferite bugete.

  • Dupa disponibilitate

Nu-i asa ca ar fi frumos sa putem programa lucrurile dupa propriul plac? Dar din pacate, decesele si inmormantarile nu se pot programa dupa preferintele noastre. Si pentru ca astfel de momente neplacute pot aparea chiar si in decursul noptii, iti poate fi de folos sa ai oamenii la care sa poti apela fix atunci, pentru a beneficia de toate informatiile necesare in timp util. De exemplu, 07funerare este o companie care intermediaza persoanele ce sunt in cautarea unei companii de servicii funerare, si partenerii in consecinta, facilitand alegerea a milioane de oameni din intreaga tara. Practic, prin intermediul platformei sau cu ajutorul numarului de telefon disponibil online, puteti solicita toate informatiile de interes si pachete funerere de mare ajutor. De asemenea, compania vine si cu o oferta speciala pentru aceste momente dificile, in care-ti pune la dispozitie oferta National 07 unde poti beneficia de pachet de inmormantare cu toate lucrurile de baza incluse (cruce, sicriu echipat, transport de la locuinta la cimitir) pentru costul de 1900 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *