Cea mai raspandita pizza din Bucuresti

de | februarie 10, 2020

Oriunde te afli in Bucuresti, pizza sector 3, pizza sector 4, pizza sector 5 este prezenta pentru a fi langa tine cand iti este foame. Cel mai bun si controversat fel de mancare, pizza, simplu si usor de comandat, dar greu sa te decizi cand vine vorba de sortiment. Din fericire, la Presto Pizza ai de unde alege!

            Pizza este un fel de mancare cu originea in Napoli, Italia. Este o paine plata, de obicei rotunda, acoperita cu sos de rosii si branza, plus alte topping-uri optionale, preparata la cuptor. Multi spun ca pizza nu este pizza fara mozzarela, dar nu toti stiu ca aceasta a fost adaugata pe pizza la sfarsitul anilor 1700, asadar pentru cateva sute de ani, aceasta nu a avut in compozitie branza si multi oameni sunt inca adepti la pizza fara branza.

Pizza este de multe feluri si pe placul tuturor. Cateva dintre cele mai savurate feluri de pizza sunt: Pizza Prosciuto (cu sunca, mozzarella și sos de rosii), Pizza Prosciuto Funghi (cu sunca, mozzarella, sos de rosii si ciuperci), Pizza Capriciosa (cu roșii, mozzarella, ciuperci, carnati, salam, ardei gras si masline), Pizza Quattro Formaggi – „Patru brânzeturi” (cu patru feluri de brânză).

Cand la Presto mancare e gata, e numai buna de livrat. Iar la acest capitol, Presto pizza exceleaza. De aceea, livratorii Presto sunt alesi pe masura si cu grija. Pentru a ajunge cat mai repede la domiciliul unui pofticios, prin Bucurestiul haotic de astazi, livratorii Presto pizza stiu cum sa evite aglomeratia si cunosc cele mai scurte rute pentru a livra pizza la timp o pizza calda delicioasa, preparata in cuptor cu lemne de cei mai iscusiti bucatari.

Daca ai ajuns sa citesti pana aici sigur ti s-a deschis apetitul, asa ca suna la Presto si comanda o pizza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *