zbor turcia din baia mare

De când au descoperit plajele scăldate de Marea Mediterană ale stațiunilor turcești, românii au ales Antalya ca și destinație de vacanță tot mai des. Și nu doar plajele sunt motivele pentru care românii se întorc mereu în Turcia. Hotelurile luxoase, gama foarte largă de hoteluri într-un număr mare de stațiuni de-a lungul coastei line și pline de plaje cu nisip și/sau pietriș, serviciile foarte bune pe care aceste hoteluri le oferă pentru fiecare dintre turiștii care le trec pragul, dar și ofertele all inclusive care includ mese extrem de bogate și baruri din care oricine se poate înfrupta la discreție. 

Motivul pentru care preferăm acest gen de vacanțe este pentru că, după un an de muncă asiduă, după foarte multă oboseală acumulată și o mulțime de probleme care au trebuit rezolvate, merităm tot ce este mai bun. Merităm relaxare în cele mai bune condiții, în lux și opulență. 

Acesta este motivul pentru care ne dorim aceste vacanțe. Este motivul pentru care oricine își dorește o vacanță. Chiar și băimărenii își doresc o vacanță în Turcia. Și până anul trecut, pentru a ajunge în Turcia, trebuiau să ia un avion din Cluj, Timișoara sau chiar București. Nu era un impediment, dar era neplăcut să meargă în alt oraș ca să poată lua un avion spre destinația lor preferată. 

Avantajul a venit în 2019, când s-a introdus un zbor spre Antalya chiar din Baia Mare. Iar chiar din primul an, această oportunitate a fost primită foarte bine de toți cei care au găsit varianta de zbor din Baia Mare mai bună decât celelalte variante. Datorită succesului înregistrat, și în 2020 se vor relua zborurile spre Antalya, iar pachetele de vacanță sunt și mai multe și mai bune. 

Iar agenția de turism Mara Internațional Tour este foarte bine documentată în ceea ce privește vacanțele luxoase din zona Antalyei și nu numai. Clienții lor au numai cuvinte de laudă despre ei și experiența lor îndelungată în domeniu îi face cei mai buni de pe piața din Baia Mare. Apelează la Mara Tour cu încredere. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *