Dacă a venit momentul să îți planifici următoarea vacanță și îți dorești un loc unde soarele, nisipul, natura și istoria se combină, atunci cu siguranță trebuie să iei în seamă una dintre cele mai populare destinații și să cauți oferte vacanta Antalya , capitala Rivierei turcești.

Antalya este un oraș aflat în sudul Turciei, situat la poalele Muntelui Taurus și la litoralul Mării Mediterane. Este cea mai importantă stațiune a litoralului turcesc, precum și un important port și aeroport internațional. Munții care se unesc cu marea cristalină, palmierii de pe marginea drumului, un oraș situat într-un adevărat parc natural, fac din Antalya unul dintre cele mai importante orașe turistice din Turcia.

Antalya a apărut pentru prima data în istorie în secolul I î. Hr. ,când a fost descoperită de regele  Attallos al II-Lea și acesta le-ar fi spus oamenilor: * Acesta este cu siguranță Paradisul*. Deși a trecut printr-o evoluție continuă, avântul luat în ultimii 15 ani este de nedescris. Astfel, de la 120 hoteluri s-au ajuns la aproximativ 3500, sunt 480 km autostrăzi și drumuri rapide, sunt peste 1000000 hectare cu sere, agricultura detronând turismul în privința veniturilor.

Dintre cele mai importante motive pentru care un sejur Antalya este preferat, în defavoarea altora, se pot enumera:

  • Hotelurile și resorturile oferă cel mai avantajos raport preț-calitate, turcii având cel mai mic tarif pentru un sejur de 5* All inclusive
  • Ofertele de cazare sunt variate, se oferă variante avantajoase pentru cazarea familiilor cu copii( se găsesc camere pentru familii cu 3 copii, nu e necesară rezervarea a două camere și se oferă gratuitate pentru aceștia, uneori până la vârsta de 16 ani)
  • Se oferă gratuit o gamă largă de servicii: piscine exterioare și interioare, sală de fitness, saună, baie turcească, sală de masaj, miniclub pentru copii, programe de animație, facilități spa. Pe lângă cele gratuite, se oferă și multe alte facilități contra-cost
  • Aeroportul din Antalya este situat la doar 11 km de centrul orașului Antalya și poți ajunge acolo după un zbor de aproximativ 2 ore. Majoritatea ofertelor turistice pentru Antalya sunt complete, inclus zbor charter( cu plecare din diferite orașe din România), transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare și all inclusive. Uneori se pot achita din agenție diferite excursii și tururi ale orașului, în funcție de preferințele fiecărui turist.
  • Plajele din Antalya sunt printre cele mai frumoase din toată Turcia, și o dată cu alegerea unui sejur Antalya , hotelul oferă numeroase beneficii: plaja privată, șezlonguri și umbrele gratuite, baruri de unde se pot lua băuturi gratis

Antalya are un număr de 5 stațiuni importante: Lara, Side, Alanya, Belek și Kemer. Fiecare dintre ele este diferită de cealaltă prin plajă, hoteluri, apă, distanța față de aeroport.

Cele aproximativ 300 de zile cu soare în fiecare an, lipsa  vântului, marea limpede, amabilitatea oamenilor și a personajelor din hoteluri, marea diversitate de petrecere a timpului liber, fac din Antalya destinația preferată de vacanță ce ne promite să facă din orice sejur o experiență de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *