Sigiliile RFID – ce sunt si cum va ajuta in siguranta transporturilor

 

Sigiliile RFID sunt sigilii de securitate inteligente care au incorporate tehnologia RFID (Radio Frequency Identification). Este o tehnologie care duce sigilarea produselor transportate la un nivel superior. Marfurile transportate pot sa fie monitorizate de la distanta si sunt echipate in unele cazuri cu GPS. Produsele sigilate in acest mod reprezinta cea mai de incredere metoda pe care o pot pune la dispozitie transportatorii clientilor lor. Astfel, nici un fel de situatii neprevazute nu vor putea sa apara, iar intreg transportul se va realiza in cele mai bune conditii.

Asined -sigilii-tag-rfid-cu-monitoriare-GPS-300x210

Tehnologia RFID, cea mai buna solutie pentru monitorizarea transporturilor

 

Indiferent daca este vorba despre transportul de valori, a unor bunuri extrem de pretioase aceste sigilii de securitate sunt alegerea cea mai buna pe care o puteti face. Mai ales daca aveti o companie de transport marfuri atunci veti putea sa oferiti garantii reale clientilor dumneavoastra cu privire la marfurile sau produsele pe care le-au comandat si le-au achitat integral.  Aceste poti utiliate la containere sau la genti securizate pentru transportul de valori.

Tehnologia RFID este una extrem de inteligenta, de ultima generatie, avand la baza emiterea undelor radio si posibilitatea de localizare a obiectelor de la distanta. Aceste sigilii RFID au o eticheta care reprezinta si un chip cu emitator de unde radio. A doua componenta deosebit de importanta pentru aceste sigilii RFID este un cititor care poate sa receptioneze informatiile de la distanta chiar si in afara razei de acoperire a chip-ului. Putem spune ca este un motiv suficient de puternic pentru a investi in aceste sigilii RFID mai ales daca aveti o companie care efectueaza transporturi de valori.

Preluarea informatiilor de pe chip-ul respectiv se face cu ajutorul unui software special iar informatiile respective se pot stoca pe un calculator sau orice alta unitate de stocare externa astfel incat se poate constitui o arhiva si chiar sa se obtina dovezile necesare in cazul in care se produc evenimente neprevazute.

 

Sigilii RFID o investitie inteligenta pentru orice companie

 

Folosite atat in transport cat si in distributie reprezinta un ajutor de nadejde. Consideram ca este esential sa se ia niste masuri de securitate mai ales daca valoarea bunurilor transportate este una destul de mare. Dupa cum spune o vorba mai veche ,,este mai bine sa previi decat sa tratezi”. Iar aceste sigilii din plastic va ajuta sa indepliniti toate masurile de securitate necesare astfel incat sa puteti beneficia de increderea celor care apeleaza la serviciile dumneavoastra.

Aceste sigilii RFID se regasesc atat pentru monitorizarea bunurilor cat si pentru monitorizarea persoanelor. Sunt deosebit de utile si garanteaza securitatea la cel mai inalt nivel. In plus, prezinta o serie de avantaje precum rezistenta, durabilitatea si sigilarea optima a bunurilor transportate.

Reprezinta una dintre cele mai inteligente investitii pe care o puteti face, iar raportul calitate – pret este unul foarte bun. Va recomandam sa luati in calcul aceasta investitie intrucat pe termen lung va va aduce o serie de avantaje nemaipomenite. Se pot utiliza chiar si de catre persoanele fizice pentru supravegherea autoturismului sau pentru persoanele care au animale de companie si doresc sa ii monitorizeze astfel incat sa nu se piarda. Practic este vorba despre un produs care poate sa aduca numeroase beneficii celor care le utilizeaza.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *