calculatoare-refurbished

Probabil ca va doriti sa achizitionati un calculator refurbished, dar inainte de a face acest lucru, este bine sa cititi aceste sfaturi, astfel incat sa luati o decizie cat mai buna, dar si satisfacatoare pentru voi. De cele mai multe ori, cumpararea unui calculator nou nu intra in buget, de aceea multe persoane se orienteaza catre un calculator refurbished. Calculatoarele de acest tip, au avantajul pretului, ele fiind uneori chiar si cu 30-50% mai ieftine decat calculatoarele noi.

Un calculator refurbished poate fi unul restituit de un client. De asemenea, mai putem vorbi si de calculatoare care nu ar reusit sa indeplineasca testul de calitate al producatorului initial sau un produs care provine dintr-o comanda anulata.

Va trebui sa va ganditi in primul rand la ce veti folosi calculatorul repsectiv. Daca veti folosi calculatorul pentru a va citi e-mailurile, a lucra cu procesorul de text sau a da brows pe internet, atunci puteti alege fara probleme un calculator mai vechi. Cu toate acestea, veti avea nevoie de o putere de procesare mai mare pentru a juca jocuri video pe el.

Tineti cont de faptul ca nu toate ofertele sunt si oferte bune. Este important astfel sa efectuati unele cercetari, astfel incat sa va bucurati de un produs cat mai bun. Interesati-va mereu de toate aspectele calculatorului refurbished inainte de a-l achizitiona, pentru a fi siguri ca acesta este cel mai potrivit pentru voi.

Fiti mereu atenti si la garantiile pe care un astfel de computer le ofera. Pe termen lung, garantia va intereseaza cel mai mult. De multe ori insa calculatoarele refurbished sunt vandute cu o garantie mai mica decat cele noi. Este astfel foarte important sa va faceti timp sa cititi cu atentie toate informatiile trecute de vanzator pe site-ul sau, sau in magazin, astfel incat sa fiti siguri de achizitonarea unui produs de cea mai buna calitate. Garantiile tertilor ar trebui evitate, de aceea urmariti ca aceasta garantie sa fie furnizata de catre producator.

Mai puteti urmari si cat de repede compania repara calculatoarele reconditionate returnate. Puteti cauta numele vanzatorului si sa cititi online recenziile lasate de clientii sai. Va veti face astfel o parere cu privire la calitatea produselor pe care acesta le vinde. Obtineti mereu toate speecificatiile cu privire la calculatoarele pe care le achizitionati, astfel incat sa fiti siguri dse faptul ca veti face achizitia cea mai potrivita.

Se mai intampla ca unele calculatoare refurbished sa nu vina echipate cu un monitor, un sistem de operare, placi de retea, de sunet sau cabluri de alimentare. Cititi mereu cu atentie toate specificatiile, astfel incat sa fiti siguri de ceea ce veti achizitiona si anume ca produsul respectiv este ceea ce va doriti.

Pe scurt, tot ce va trebui sa faceti va fi sa determinati care sunt nevoile vooastre cu privire la calculatorul pe care il veti achizitiona. De asemenea, sa va orientati mereu catre un vanzator de incredere si sa verificati garantia, precum si politica de returnare. Verificati si daca acesta mai ofera si o garantie extinsa. Oferte excelente puteti gasi pe www.server-config.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *