Panouri led pentru un viitor luminos

de | octombrie 8, 2018
panouri led

Multi oameni au ajuns sa foloseasca panouri led deoarece acestea distribuie mai eficient lumina, sunt subtiri, deci nu ocupa mult spatiu, salveaza energie si nu au o lumina orbitoare. Daca vorbim despre partea financiara, mai ales intr-o firma, costul electricitatii este foarte crescut. La o analiza detaliata a cheltuielilor legate de energia electrica, apar sume importante. Inainte de a incepe un proces de economisire este necesar sa intelegem care ar fi panourile potrivite pentru noi.

Marimea panourilor LED

Luminile sunt fabricate in diverse marimi, iar acestea trebuie alese in functie de marimea tavanului. Cand instalam unitatile, trebuie sa verificam inainte daca ventilatia este adecvata. Daca tavanul este ingust sau vrem sa agatam mai multe panouri led, putem opta pentru luminile deja integrate.

Energia panourilor LED

Un panou led are un unghi mai larg de acoperire si in acelasi timp consuma mai putina energie, adica este pierduta mai putina lumina. O alegere buna ar fi un panou led cu luminozitate maxima si consum mic de nergie. Putem optimiza luminozitatea prin eliminarea unor led-uri si aplicarea unei linii de led-uri care sa intensifice. In acest fel avem mai multa lumina in casa si reducem din cheltuieli.

Cand ne alegem led-urile, trebuie sa fim atenti la lumeni, adica unitatea de masura pentru fluxul luminos. Cu cat sunt mai multi lumeni, cu atat un panou led este mai stralucitor. Iar cu cat sunt mai multi lumeni pe watt, cu atat va fi un panou led mai eficient. Deci cand decidem sa facem o achizitie, e bine sa avem in vedere si lumenii pe watt.

Culoarea panourilor LED

Culoarea unui panou led depinde de preferinte si de locul unde il vom folosi. Cele mai comune panouri led sunt cele albe, reci sau calde. Albul rece este ideal pentru crearea unui sentiment modern in scoli, birouri si spatii comerciale. Albul cald este o culoare traditionala si este folosita mai ales in spitale.

Partea financiara

  • Din moment ce led-urile nu se incalzesc niciodata foarte tare, putem salva banii cheltuiti cu racirea camerei. Aerul conditionat consuma multa energie, mai ales intr-o zona calduroasa.
  • Durata de viata a unui panou led este de aproximativ 100 de mii de ore. Si chiar si atunci cand trebuie inlocuit nu reprezinta decat o problema estetica, pentru ca, intr-un spatiu mare in care tavanul este acoperit cu panouri led, lipsa unuia singur nu scade drastic luminozitatea camerei.
  • Luminile puternice pot afecta ochii si pot scadea concentrarea. Intr-un spatiu de birou poate fi apreciata schimbarea luminozitatii.

Trebuie sa alegem cu grija comerciantul de la care sa achizitionam panouri led. O persoana specializata in acest domeniu poate raspunde la orice intrebare si vine cu rezultate.

Reducerea cantitatii de energie consumata si un mediu ambiental placut este important pentru dumneavoastra. Nu numai ca veti reduce facturile lunare la energia electrica, dar ajutati si la conservarea resurselor mediului inconjurator.

Calitatea luminii si eficienta in salvarea energiei de care aveti nevoie pentru a fi fericiti le puteti gasi pe site. Daca aveti deja o sensibilitate crescuta la lumina si doriti sa va protejati ochii sau sa preveniti aparitia unor afectiuni oculare , led-concept.ro pune la dispozitie o gama variata de panouri solare ieftine care sa se incadreze in toate cerintele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *