Imprimante cu jet de cerneală sau laser – ce alegi?

 Atunci când ai de făcut o astfel de alegere, trebuie să ai în vedere mai multe aspecte, mai ales modul în care vei utiliza imprimanta respectivă.  Contează extrem de mult și locul de unde achiziționezi cartușe cu cerneală sau toner, cât și prețul acestora și cât de des plănuiește să le schimbi – cartușele cu cerneală se schimbă, de regulă, mai frecvent decât tonerul.

De asemenea, trebuie să ai în vedere și ceea ce știe să facă imprimanta, dacă pe lângă printarea clasică va putea scana, copia sau trimite faxuri. Specialiștii recomandă ca înainte de a achiziționa o imprimantă, să faceți câteva comparații între anumite modele la următoarele capitole: viteza de imprimare, costurile per foaie, dimensiunea dispozitivului, calitatea imprimării atât color, cât și alb-negru, dar și capacitatea de stocare a hârtiei. În funcție de ceea ce vă doriți, vă veți putea alege și imprimanta.

De exemplu, imprimantele cu jet de cerneală stochează în jur de 50-100 de coli și sunt mai ușoare în timp ce imprimantele pe bază de laser stochează și până la 250 de coli și imprimă mai calitativ textele.

Indiferent de tipul de imprimantă pe care alegi să îl achiziționezi sau pe care îl deții deja, tonerworld.ro este locul perfect de una poți achiziționa cartușele sau tonerul de rezervă. Pe lângă produsele de achiziționat vei găsi și toate informațiile necesare pentru livrare, comandă, retur și alte subiecte de interes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Previous post Tipuri de materiale folosite pentru izolarea locuinței
Next post De unde îți poți achiziționa un camion second hand? Află răspunsul chiar de aici