Telefonul mobil a devenit de multa vreme mai mult decat un simplu gadget, de care ne folosim pentru convorbirile cu persoane apropiate sau cu colegii. In ziua de astazi, cu ajutorul telefoanelor de tip smart avem acces instantaneu la internet, iar prin acesta, la retelele de socializare si chiar calculatorul nostru de la birou.

 Putem stoca pe el fotografiile de familie sau filmele facute cu ajutorul camerelor performante in vacanta. Din acest motiv, telefonul este practic un bun indispensabil a zilelor noastre. Avand in vedere toate aceste caracteristici, telefonul a devenit un bun de valoare, pe care nu ezitam sa il etalam si cu care sa ne laudam colegilor sau prietenilor.

Este un motiv in plus pentru care smartphone-ul are nevoie mai mult decat in alte perioade de o forma adecvata de protectie, care sa ne tina la adapost fotografiile, filmuletele si datele noastre de lucru stocate de la locul de munca sau mesajele transmise prin posta electronica.

Huse personalizate din silicon

Unul dintre modurile prin care ne putem etala sau evidentia gadgetul tocmai achizitionat este cu ajutorul unor huse de telefon personalizate. Acestea sunt confectionate din silicon sau material plastic si vin in cele mai diferite culori si forme.

Astfel, cea mai uzuala husa de telefon este cea parte peste parte, de tip agenda. Aceasta asigura un acces facil la ecranul tactil, protejand atat carcasa, cat si display-ul. In schimb, aceasta nu te fereste insa de accidente neplacute, in cazul in care scapi telefonul jos, iar husa se deschide, lasand astfel vulnerabul ecranul. Din acest motiv, exista huse de telefon de tip plic.

Acestea sunt asemanatoare cu cele tip agenda, fiind prevazute insa cu incuietoare la mojloc, fie prin intermediul unei clasice capse, fie printr-o banda magnetica. Aceasta are avantajul ca pastreaza telefonul inchis in timp ce este neutilizat. In schimb, pentru cei nerabdatori a raspunda la mesaje, comporta dezavantajul sa sunt mai greu de accesat.

Huse de protectie impotriva apei

Nu in ultimul rand, exista astazi pe piata huse care iti protejeaza telefonul si impotriva apei. Aceasta nu inseamna ca putem inota cu telefonul in mana, dar cel putini il protejeaza atunci cand suntem la plaja sau la piscina, de stropii de apa.

Acest gen de huse iti ofera de obicei acces la display, protejand insa extrem de bine, ermetic chiar, carcasa si colturile telefonului, la fel de vulnerabile la socuri mecanice.

Dincolo de acestea, materialele rezistente din care sunt confectioneaza asigura nu doar protectie impotriva stropilor de apa si loviturilor, ci si variatiilor termice. Iar cum la plaja avem temperaturi de peste 30 de grade, o astfel de husa samsung este mai mult decat binevenita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *