Armele de autoaparare devin un mijloc din ce in ce mai popular pentru toata lumea, deoarece este extrem de dificil sa traiesti intr-un mediu ostil, mai ales daca esti femeie. Armele de autoaparare provoaca respect si precautie in fata atacatorilor. Magazinul online MLD Guns, ofera o gama larga de pistoale cu cartuse din cauciuc de la cei mai importanti producatori. Catalogul magazinului online MLD Guns prezinta atat modele de baza destul de bugetare, cat si arme de autoaparare de Top Brand, in functie de caracteristicile tehnice ale acestora. De asemenea, vanatorii pot avea o surpriza placuta daca vor intra in magazinul autoaparare in Bucuresti, deoarece, mai ales pentru ei magazinul ofera arme cu o energie si un calibru crescut, concepute pentru vanatoare de pasari si animale.

Arma de autoaparare compacta si la un pret avantajos

Arma de autoaparare cu bile de cauciuc, compacta si ieftina, este cea mai potrivita pentru iubitorii de turism si calatorii, deoarece o pot transporta intr-o geanta usoara de mana. Selectia de pistoale de autoaparare se face dintre cele mai variate categorii de preturi si nu va lasa indiferent niciun iubitor de arme care doreste sa se protejeze de oamenii necinstiti. In cele din urma, armele de autoaparare castiga acum din ce in ce mai multa popularitate ca element decorativ, deoarece unele dintre modele sunt atat de elegante, incat pot decora interiorul oricarei incaperi, fie ca este un birou personal sau chiar o sala de evenimente.

Nu utiliza arme de autoaparare in mod gresit

O arma cu gloante de cauciuc este clasificata drept arma de foc, si in acest caz, exista sanctiuni pentru folosirea sa gresita si chiar depozitarea necorespunzatoare. De exemplu, numai o persoana care a ajuns la o anumita varsta poate cumpara o arma de autoaparare. Daca ai 18 ani sau mai mult, poti cumpara un pistol de autoaparare si il poti utiliza pentru siguranta ta. Daca ai varsta cuprinsa intre 14 si 17 ani, nu poti cumpara o arma de autoaparare si nici munitie, dar acest lucru nu te priveaza de dreptul de a o folosi.

Arme de autoaparare – Principali indicatori

Dupa ce ai ales o arma si o tinta, trebuie sa alegi un calibru. Principalii indicatori sunt 12R cu calibrul de 45 Rubber, 17R cu calibrul de 45 Rubber, 18R cu calibrul de 45 Rubber, pistol cu bile de cauciuc Fort 10R cu calibrul de 9 mm, 12R cu calibrul de 9 mm, 14R, 17R, 18R, 19R cu calibrul de 9 mm, pistol cu bile de cauciuc Fort 9R cu calibrul de 9 mm; cartuse cu bila de cauciuc cu calibrul de 45 Rubber si 9 mm, iar diferenta principala dintre calibre este greutatea munitiei. De regula, un cartus de cauciuc are o greutate de 1.42 g. Cartusele sunt usoare si, prin urmare, mai rapide, astfel incat sa te poti apara in orice situatie critica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *