Oportunitatile pe care le ofera tehnologia in zilele noastre sunt nelimitate, creand ocazia de a beneficia de o plaja larga de servicii online, de la accesorii si haine, pana la plata facturilor iar achitarea produselor sau a serviciilor cu cardul faciliteaza foarte mult accesul potentialilor clienti la ele.

Aparut ca un serviciu nemaiintalnit pe piata romaneasca, primul magazin online de traduceri e-trad, ne ofera posibilitatea de a beneficia de traduceri specializate prin cateva clickuri. Lansarea unei comenzi dureaza maxim 4 minute si poate fi efectuata de pe orice dispozitiv mobil, PC sau laptop.

Acest website se adreseaza atat persoanelor fizice cat si IMM-urilor, oferind traduceri pentru diploma, certificat de nastere, contract, proces verbal, brief pentru masina, certificat de inmatriculare, situatie scolara, foaie matricola, traduceri juridice si tehnice, de marketing&pr sau acte medicale etc. Printre alte servicii oferite de e-trad se regasesc si legalizari, apostilari pentru documentelor traduse, precum si servicii de interpretariat simultan si consecutiv.

Preturile practicate de e-trad sunt avantajoase (fara TVA) oferind  trei pachete de preturi la alegere, in functie de dificultatea documentului care necesita traducere:

– pachetul Basic este potrivit pentru traducerea anumitor articole de pe blog-uri si review-uri sau comentarii, insa si pentru material de uz personal.

– pachetul Standard este selectat atunci cand se doreste traducerea documentelor de catre un traducator specializat si revizuirea documentului de catre un Proofreader. Recomandam alegerea acestui pachet pentru traducerea documentelor personale, acte de studii, certificate, diplome, atestari, acte medicale sau CV-uri, insa este potrivit si pentru traducerea anumitor website-uri, brosuri sau cataloage.

– pachetul Premium este recomandat pentru traducerea documentelor cu un grad ridicat de dificultate de catre un traducator specializat si revizuite de catre un Proofreader nativ. Acest pachet este potrivit pentru documente tehnice, stiintifice, dar si pentru acte medicale sau planuri de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *