Pentru a-ti putea alege corect pachetul de hosting este nevoie in primul rand sa studiezi bine volumul afacerii tale și tipul ei. Pentru aceasta, orice companie de hosting ofera servicii de consultanta si analiza, de care poti beneficia.

Lupta dintre un VPS si un SSD VPS

Care sunt avantajele unui VPS

  1. Alocarea CPU este caracteristica principala a unui VPS, ceea ce, de fapt, reprezinta procentajul alocat pachetului tău de hosting din procesorul unui server dedicat.
  2. Memoria ram joaca un alt rol important pentru alegerea corecta a unui anumit tip de hosting, precum, VPS. Este bine stiut ca toate aplicatiile web solicita memorie ram, iar un server VPS iti ofera volumul de care ai nevoie!
  3. Cu un VPS server absolut tot spatiul liber de stocare si fisierele prezente iti apartin in totalitate.
  4. Indiferent ca vorbim de VPS sau SSD VPS, accesul tau este fara limite. Este la fel ca navigarea de pe calculatorul personal doar ca, in acest caz, scopul este deservirea potentialilor clienti si vizitatori ai site-ului tau.
  5. Daca esti proprietarul unei afaceri online si optezi pentru un VPS server, trebuie sa cunosti ca poti instala oricate domenii doresti, iar singura bariera care te poate impedica este epuizarea resurselor.

Care sunt avantajele unui SSD VPS

  1. Cel mai important avantaj pentru o gazduire web de tip SSD VPS este viteza, stabilitatea si spatiul de stocare. De fapt, in acest plan, tipul dat de gazduire imbina atat avantajele unui server VPS, cat si a dispozitivului de stocare SSD.
  2. Găzduirea Web SSD VPS reprezintă o soluție mai rezistenta de stocare a datelor, datorita faptului ca dispozitivul nu are componente în miscare.
  3. De asemenea SSD-urile, in combinatie cu servere VPS, pot deveni o investiție avantajoasă pe termen lung deoarece au viteza cu 300% mai mare, ceea ce iti va garanta vizitatori, cumparatori si venituri.
  4. Acest tip de gazduire are o influență pozitivă asupra bazelor de date mari, fapt determinat de timpul mai rapid de scriere si citire pe care SSD VPS hosting-ul le ofera.
  5. De asemenea, găzduirea SSD VPS reprezinta un avantaj SEO, datorita vitezei de incarcare a site-ului. Aceasta influenteaza scăderea considerabila a bounce rate-ului, marirea vizibilitatii si o experienta buna a utilizatorului.

In final, iti ramane doar sa analizezi cu atentie ambele tipuri de gazduire web si s-o alegi pe cea potrivita afacerii tale. Nu ezita, fii mereu mai bun si gandeste cu 10 pasi inainte. Alege solutia perfecta pentru dezvoltarea site-ului tau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *