agentie de seoAgenția de SEO și Digital marketing Seolitte vine cu o ofertă specială cu ocazia împlinirii unui anișor de activitate! Cei care vor să beneficieze de această oportunitate pentru a primi servicii SEO, Social Media Marketing și Managament, setarea contului de AdWords și optimizarea campaniilor, management al reputației în mediul online – nu trebuie decât să dea like-uri!

Condiții pentru a participa la promoția de la Agenția de SEO Seolitte:

  • Un like pe Facebook este egal cu o reducere de 10%. Prima condiție este să dați like paginii: https://www.facebook.com/seolitte/
  • În continuare like-urile scad prețurile. Orice like pus la postările paginii Seolitte va însemna încă 10% reducere.
  • Fiecare companie sau persoană poate beneficia de maximum 50% reducere din preț, pentru diferite site-uri. Pentru fiecare site deținut puteți obține servicii la jumătate de preț pentru prima lună de colaborare cu Seolitte.
  • Valoarea totală a reducerilor obținute de o persoană sau companie nu poate depăși limita de 100 de euro.
  • Oferta este valabilă până în data de 15 mai, 2017.

Partea frumoasă este că după ce beneficiați de prima lună de servicii SEO (și servicii adiționale) cu reducere, aveți posibilitatea să mai economisiți cu Seolitte. Pentru că vă va plăcea cum lucrează agenția Seolitte, veți putea economisi în continuare. Cum? Recomandându-i. Pentru reduceri suplimentare, este nevoie să recomandați serviciile companiei Seolitte prietenilor sau partenerilor dvs. de afaceri, anume celor despre care știți că au nevoie de servicii similare.

Agenția Seolitte este una dintre companiile de top de pe piața din România în sfera SEO. Deși este o companie tânără, aceasta are deja în portofoliu lucrări frumoase și rezultate care vorbesc de la sine despre calitatea serviciilor și grija agenției față de clienții săi. Mai mult decât atât, testimonialele clienților sunt dovada vie a calității.

Cu o echipă bine instruită, care este mereu în pas cu schimbările de algoritmii motoarelor de căutare și cu noile trenduri din Social Media Marketing, Seolitte este partenerul dvs. ideal în afaceri!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *