Dacă vrei să profiți de ultimele zile de iarnă și să dai o fugă la munte pentru a face câteva plimbări noi avem câteva sugestii în materie de haine. Cu siguranță vei merge la cumpărături fără  să știi exact ce anume vrei să cumperi. Piesa de bază pe care trebuie să o ai cu tine este reprezentată de geci barbati. Dintr-o mulțime de brand-uri din care ai de ales poți opta pentru geci Adidas sau geci Nike. Pentru a avea parte de o plimbare comodă dar călduroasă, îți recomandăm să ai în bagaj câteva treninguri.

Cum să îți faci o ținută potrivită?

Chiar dacă scopul principal al hainelor de munte este acela de a-ți ține de cald, asta nu înseamnă că nu trebuie să fii atentă și la cum arată, pentru că oricând poți fi șic, chiar și atunci când schiezi. Spre exemplu, poți opta pentru o ținută all black, care, deși este sport, are o anumită eleganță. Negrul este o culoare care întotdeauna are un efect vizual puternic, iar în contrast cu zăpada, efectul este mult mai puternic. Pentru a avea o ținută de munte perfectă, poți alege să-ți achiziționezi geci barbati de culoare neagră.

Nu ai cum să dai greș nici cu o combinație de alb cu negru. Poți alege niște pantaloni albi cu o geacă  neagră, precum și o căciulă care să se asorteze cu întreg ansamblul.

Nu toată lumea care se duce la munte schiază, ci există multe persoane csre vor doar să facă drumeții și să respire aer curat. Dacă și tu te numeri printre ele, ținutele tale de munte pot fi mai variate decât cele pentru sporturile de iarnă. Culorile neutre, cu mici detalii care să atragă privirile, sunt cea mai simplă soluție dacă vrei să fii trendy la munte. Poți pune în bagaj mai multe treninguri de diferite culori, texturi și nuanțe.

Ce trebuie să conțină echipamentul de bază?

În primul rând este necesar să ai un strat de îmbrăcăminte termică. Pentru partea superioară a corpului, în contact direct cu pielea, este indicată o îmbrăcăminte de corp, cum ar fi  un tricou sau o bluză din materiale tehnice, cu acțiune termică, hidroabsorbantă, similară celor pentru ski. Aceasta menține foarte bine temperatura corpului, lasă pielea să respire, se usucă repede și nu reține mirosurile.

Al doilea strat include o îmbrăcăminte lejeră, care nu intră în contact direct cu pielea  și care este de densitate medie. Aceasta are rolul să stocheze căldura și totodată să faciliteze eliminarea transpirației. Aceasta este filtrată de straturile interioare și transferată către straturile superioare.

Ultimul strat de haine include articole de îmnbrăcăminte impermeabile, pentru a ține căldură coprului în interior. În general categoria include geci, în general impermeabile.

Recomandarea noastră este să vă achiziționați atât treninguri cât și geci barbati sau geci de damă de calitate. Aceste articole vestimentare se pot purta de la an la an. Pe Gootoc.com găsiți treninguri, geci Adidas sau geci Nike la prețuri promoționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *