horoscop chinezesc

Zodiacul chinezesc este un domeniu relativ nou pe piața europeană și occidentală, fiind preponderent întâlnit în rândul pieței asiatice. În timp ce noi suntem mult mai confortabili la adresa horoscopului occidental, în ultimii ani a început să apară inclusiv cel chinezesc prin căutările online ale românilor. Nici nu este de mirare, întrucât acesta are mai bine de 3000 de ani în spate, ca și istorie. În același timp, este ideal să compari două informații cu privire la viitor, venite din surse diferite, pentru a face predicții mai bune. Descoperă în rândurile următoare tot ce trebuie să știi despre Anul Bivolului de Metal, din perspectivă chinezească!

1. Perioada de desfășurare

În ceea ce privește aspectele obiective puse la dispoziție de un horoscop chinezesc, este de la sine înțeles că acesta este împărțit în perioade. Spre deosebire de un horoscop occidental, acesta se împarte în 12 semne zodiacale fundamentale cărora, ulterior, le sunt atribuite anumite caracteristici. În ceea ce privește anul actual, este important de precizat faptul că ne aflăm în Anul Bivolului de Metal. Acesta începe de pe 12 februarie 2020 și se finalizează pe data de 31 ianuarie 2022. Potrivit specialiștilor, perioada va fi asociată cu o serie de schimbări, modificări și transformări extrem de interesante, pentru fiecare persoană în parte.

2. Modul în care influențează alte zodii

În funcție de semnul zodiacal pe care îl avem în horoscop, este important de precizat faptul că Anul Bivolului de Metal va aduce schimbări vizibile în viața fiecăruia dintre noi. Toate aceste lucruri pot fi cunoscute în doar câteva secunde, răspunsul fiind la doar un click distanță. Cu toate acestea, pentru a putea intra în contact cu aceste schimbări și a le cunoaște, trebuie ca, inițial, să descoperi care este semnul tău zodiacal în horoscopul chinezesc. Ulterior, vei putea asocia corect cele două semne zodiacale și, astfel, să cunoști care sunt cele mai de interes elemente pe care este imperios necesar să le iei, astfel, în considerare.

3. Factorii de bază – sănătatea, familia și bunăstarea

Fiecare dintre noi își dorește să aibă parte de o viață cât mai liniștită. Tocmai de aceea, chiar dacă suntem în căutarea celor mai frumoase momente din viețile noastre, factorii de bază rămân cei mai importanți. Vorbim aici despre sănătate, familie și bunăstarea per total, fiecare dintre acestea jucând un rol esențial pe parcursul vieții fiecăruia. Acestea sunt și aspectele luate în considerare de zodiacul chinezesc, motiv pentru care vei avea parte de toate răspunsurile de care ai nevoie la întrebările tale, legate de viitor. Potrivit specialiștilor, este mult mai ușor, logic și util ca fiecare dintre noi să știe care sunt aspectele puse la dispoziție de horoscop – atât de cel occidental, cât și de cel chinezesc. Fie că îți bei cafeaua de dimineață, iei prânzul sau faci o scurtă pauză la birou, ești la un click distanță față de rezultatul scontat.

Bucură-te de un viitor întocmai de placul tău, indiferent de momentul vieții tale! Citește zodiacul chinezesc și descoperă cele mai interesante aspecte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *