portofele barbati

Poate ai auzit de persoane care tin cont de principiile Feng Shui in numeroase aspecte ale vietii de zi cu zi. Multe dintre acestea au realizat ca pot fi de ajutor daca le urmeaza indeaproape. In ultima perioada a inceput sa te afecteze din ce in ce mai mult lipsa banilor? Iata cateva reguli Feng Shui care iti pot fi de ajutor si se aplica pentru portofele barbati. 

Cand te gandesti la un portofel barbati il asociezi inevitabil cu un obiect purtat zilnic, indiferent de tinuta sau destinatia catre care te indrepti. Cum acesta insoteste orice barbat, in oras, la cumparaturi, la munca si bineinteles acasa, poate ar trebui sa beneficieze de ceva mai multa atentie din partea ta. De multe ori, pentru  ca nu ne informam in toate domeniile, facem greseli in aranjarea acestuia, care genereaza o scadere a potentialului sau de creator de abundenta.

Cum poti transforma deci numeroasele portofele barbati purtate de-a lungul vietii in obiecte care atrag abundenta?

Ai grija de starea portofelului. Preocupa-te ca portofelul sa fie mereu organizat si curat. Acesta trebuie curatat des cu o laveta alba, umezita cu apa proaspata. Este bine ca portofelul sa nu prezinte urme de deteriorare. Nu pastra in interiorul portofelului dovezile platilor facute, precum bonuri sau chiar liste de cumparaturi.

Nu purta portofelul gol. Pastreaza un echilibru, nu indesa sume exagerate in portofel, dar cauta sa ai mereu in acesta suficient de multi bani incat sa te faca sa te simti confortabil si prosper.

portofele barbati

Ai grija unde il depozitezi. Regulile Feng Shui spun ca atunci cand nu il ai asupra ta, poti lasa portofelul pe: o masuta situata pe coltul de pe diagonala living-ului, sectorul banilor din casa sau living in zona de sud-est, sectorul unde se afla steaua anuala a prosperitatii. Nu pune niciodata portofelul in locuri care creeaza conditii nefavorabile bogatiei, deci nu pune portofelul pe masa din bucatarie, pe frigider, etajerele din baie sau sub scari. Mai mult de atat, cauta sa asezi portofelul la lumina, pentru a evita sa atragi energia negativa.

Alege culoarea in cunostinta de cauza. Fiecare culoare are anumite proprietati si ar fi ideal sa ai cate un portofel din fiecare culoare asociata celor 5 elemente:

Negru, bleumarin – specifice elementului apa, care atrage ideile creative ce genereaza venituri

Rosu – identificat cu elementul foc, care face banii sa circule

Mustar – asociat elementului pamant, care aduce echilibru intre banii cheltuiti si cei castigati

Verde – specific lemnului, care te ajuta sa gasesti solutii sa multiplici banii

Alb, auriu si argintiu – specifice metalului, care reprezinta autoritatea necesara pentru a tine banii sub control.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *