relatie

Cand este vorba despre relatii fericite sunt mai multe obiceiuri care pot sa aiba un impact pozitiv asupra cuplurilor pe termen lung. Este foarte important sa iti formezi in mod constient obiceiuri noi in cuplu si sa faci un efort zi de zi alaturi de partener pentru a pune toate aceste obiceiuri in practica pana in momentul in care devin o obisnuinta.


Setati impreuna obiective indiferent daca este vorba despre obiective pe termen lung sau scurt
O relatie fericita este tot timpul concentrata pe obiectivele pe termen lung si scurt. Toate aceste obiective sunt setate la nivel individual si la nivel de cuplu. Cuplurile care nu sunt fericite nu au teluri comune pe care sa le urmeze si doar isi pierd timpul cu diverse lucruri superficiale in timp ce vor sa traiasca in conformitate cu standardele de fericire desemnate de societate.


Micile gesturi de dimineta
Vom presupune ca dimineata unul dintre parteneri obisnuieste sa isi bea cafeaua acasa, un ceai sau sucul de la micul dejun. In momentul in care te trezesti mai devreme doar pentru a pregati aceasta bautura gestul acesta simplu ii va arata ca te gansesti la el si la nevoile pe care le are.
Lucrul acesta va va oferi si ocazia de a petrece un timp de calitate impreuna inainte de a merge la serviciu. Acesta este un obicei foarte usor de pus in practica.


Vorbeste in limba celuilalt
In  momentul in care este vorba despre exprimarea afectiunii fiecre dintre noi o face in moduri diferite. Sunt 5 limbaje prin care iti poti exprima afectiunea: prin gesturi non verbale, prin cuvinte sau prin cadouri si prin lucrurile pe care le faci pentru cealalta persoana. Fiecare le foloseste pe toate dar unul sau doua sunt mult mai evidente. Poti vedea preferintele persoanei de langa tine si poti vorbi pe limba sa.
Iesirea din rutina
Prin iesire din rutina ne referim la mai multe lucruri. O parte din ele sunt mici si usor de pus in plan. Decideti subit ca vreti sa plecati la plimbare sau hotarati impreuna sa va luati spontan un weekend liber. O alta solutie pentru a iesi din rutina poate fi ideea de a va condimenta viata sexuala. Cel mai simplu mod pentru a face asta este sa integrati o jucarie sexuala in viata voastra. Nu este greu si nu va costa mult avand in vedere beneficiile pe care vi le aduce. Va dam un exemplu – vibratoare Ohmibod pe Loveisland.ro acestea fiind cea mai buna solutie. Le puteti controla individual sau poti lasa partenerul sa foloseasca jucaria si sa seteze viteza de vibratie sau alte lucruri similare.
De ce ai nevoie de o jucarie? Pentru ca uneori lucrurile tind sa intre in rutina iar jucaria asta va face, va condimenta lucrurile si le va duce pe o noua treapta. Amandoi veti fi foarte incantati sa incercati ceva nou ceea ce va insemna cu siguranta ca va veti vedea tot mai des in pat pentru a experimenta.
Acestea sunt cateva moduri in care va puteti mentine relatia de cuplu pe cele mai inalte cote si tot ce trebuie sa faceti este sa va dati interesul ca lucrurile sa ramana in zona intensa de la inceput.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *