seturi complete din mai multe piese

Seturi complete din mai multe piese și de ce să ținem cont de ele?

Când suntem în căutare de seturi complete din mai multe piese, trebuie să ne gândim la cât de practice sunt. Bebeii cresc incredibil de repede, iar tu vei fi nevoit sau nevoită să cumperi constant hainute bebelusi noi. În plus, hainele copilașilor se rup mult mai repede. Ei duc o viață mult mai activă decât noi (aceștia se joacă toată ziua, cine știe pe unde mai reușesc să își rupă sau murdărească hainele!?), ca să nu mai vorbim că formându-și propriile personalități încă de la primii anișori (personalitate care se schimbă, evoluează și se accentuează de-a lungul timpului), aceștia vor dori să fie mereu în trend cu moda. Chiar dacă moda pentru ei înseamnă un tricou cu Minecraft.

Gândește-te și la tine aici, căci tu și copilașul tău sunteți o echipă! Așadar, îți recomandăm haine care sunt practice și care îți fac viața mai ușoară. De exemplu, caută seturi complete din mai multe piese. De exemplu, dacă nu ești sigur sau sigură de mărimea care i se potrivește pruncului tău, poți oricând să îi iei una mai mare. Acesta oricum va crește foarte repede și se va adapta ca atare mărimii. Așadar, să nu îți fie frică să cauți o lichidare de stoc, căci acest lucru te va ajuta enorm.

Cum alegem mărimea hainelor copilașului nostru când vorbim despre seturi complete de mai multe piese?

Ai crede că ești 100% sigur care este mărimea hainelor copilașului tău, însă ai fi surprins! Fiecare magazin de haine pentru bebeluși are un sistem diferit de mărimi pentru copii, de aceea te poți trezi dintr-odată surprins că mărimile despre care credeai că sunt ok nu i se potrivesc băiețelului sau fetiței tale.

În plus, nu uita că hainele trebuie să te ajute și pe tine! Aceste trebuie să fie ușor de îmbrăcat și mai ales de dat jos. Când va trebui să îi schimbi scutecul sau să îi faci băiță copilașului tău acest lucru va fi valoros. Pantalonii cu turul elastic sunt foarte eficienți în a te ajuta să îți faci treaba. Nu uita să te uiți după o lichidare de stoc, căci poți găsi foarte multe hăinuțe relevante acolo!

Și nu uita să te fii mereu cu ochii în patru vis a vis de materialul din care este făcută haina, căci pielea copilului este foarte sensibilă. Poate părea foarte complicat, mai ales când este primul tău copilaș, dar nu este!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *