Creditul de nevoi personale ProviSenior revine!

de | mai 27, 2021
credit de nevoi personale

Provident Financial Romania relanseaza pachetul ProviSenior, un produs dedicat pensionarilor, cu Asigurare de viata si Accidente inclusa gratuit – in parteneriat cu societatea de asigurari Metropolitan Life Asigurari MetLife Europe d.a.c. Dublin, Sucursala Bucuresti.

Pentru ca la pensie planurile tale sa fie mai usor de indeplinit si sa ai parte de cat mai multe bucurii si o viata mai usoara, am creat special pentru seniori un credit de nevoi personale promotional.” Acestea erau gandurile cu care, in luna martie a anului in curs, Provident lansa programul pilot ProviSenior.

Astfel, dupa feedback-ul pozitiv venit din partea clientilor vizati, compania anunta relansarea campaniei respective, pentru perioada 12.05.2021 – 28.06.2021.

Pachetul dedicat pensionarilor (clienti Provident noi) ofera posibilitatea obtinerii unui credit de nevoi personale cu sume cuprinse intre 500 si 15.000 de lei, dobanda redusa cu 10 puncte procentuale si, optional, Asigurare de Viata si Accidente gratuita. Asigurarea este un produs optional, iar in cazul in care clientul nu doreste semnarea politei gratuite, acest lucru nu are impact asupra deciziei de acordare a creditului.

In perioada 12 mai – 28 iunie (inclusiv), le vom oferi tuturor clientilor, mai putin celor ce iau credite de reservire, cu varsta de 60+ si care sunt pensionati pentru limita de varsta, o reducere de 10 puncte procentuale din valoarea dobanzii aferente imprumutului, pentru toate sumele si perioadele saptamanale de creditare cuprinse intre 500 si 15.000 de lei”, au declarat reprezentanții Provident, IFN ce a deservit deja peste 1,2 milioane de clienti in cei 15 ani de existenta pe piata din Romania.

In cadrul acestei campanii, clientii pot incheia o polita de asigurare de viata si accidente in mod gratuit, aceasta fiind optionala si acoperind urmatoarele eventuale situatii:

✔ Spitalizare rezultata dintr-un accident

✔ Interventii chirurgicale cauzate de un accident

✔ Arsuri provenite dintr-un accident

✔ Fracturi provenite dintr-un accident

✔ Deces rezultat in urma unui accident

✔ Deces survenit din imbolnavire

Sumar pachet Credit de nevoi personale ProviSenior

  • Imprumut intre 500 si 15.000 de lei
  • Dobanda redusa cu 10 puncte procentuale (reducere de 10% la rata dobanzii)
  • Rate fixe incepand de la 14.5 lei/saptamana, in functie de valoarea imprumutului
  • Asigurare de Viata si Accidente gratuita (optionala)

Detaliile complete sunt disponibile pe site-ul Provident.ro, in sectiunea special dedicata promotiei. De asemenea, poti obtine informatii suplimentare adresandu-te Organizatorului, pe intreaga durata a Campaniei, la numarul de telefon cu tarif normal 021 9877.

Pentru a solicita un credit de nevoi personale in cadrulcampaniei ProviSenior trebuie sa indeplinesti cateva conditii minime de eligibilitate. Altfel spus, e nevoie:

– sa fii o persoana cu cetatenie romana care a implinit varsta de 60 de ani si are statutul de pensionar ca urmare a indeplinirii limitei de varsta;

– sa detii o adresa de domiciliu sau de resedinta pe teritoriul Romaniei;

– sa dispui de un venit fix minim lunar ce poate fi dovedit, prin intermediul talonului de pensie;

– sa comunici institutiei creditoare un numar de telefon valabil (pentru a mentine legatura cu reprezentantii Provident pe toata durata contractului).

Poti aplica pentru un credit de nevoi personale ProviSenior fie prin intermediul Departamentului de Relatii cu Clientii (la numerele de telefon cu tarif normal 021 275 75 75 / 021 9877) sau prin intermediul reprezentantilor de vanzari ai companiei, fie completand formularul de pe site-ul Provident.ro. In cazul in care alegi sa completezi formularul de pe site, in cel mai scurt timp un reprezentant din partea institutiei te va contacta telefonic cu privire la solicitarea ta online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *