Să ai un bebeluș pe mâinile tale nu e treabă ușoară. Desigur, trebuie să îl hrănești, sa îl schimbi și așa mai departe. Dar ce faci atunci când proaspăt mămică și trebuie să îl lași să se joace? Bineînțeles, bebelușii nu sunt gata sa rezolve un puzzle complicat sau să se joace fotbal. Nu disepera, există multe jucarii si jocuri pentru copii potrivite pentru copilul tău!

Este binecunoscut faptul că implicarea părintelui în joaca cu bebelușul are efecte pe termen lung pentru dezvoltarea lui fizică și mentală. Pentru asta există multe jucarii bebelusi potrivite pentru orice tip de activitate. Nu contează dacă e vorba doar de joacă sau educație prin joc. Un exemplu ar fi diferitele jucărioare care cântă. Acestea sunt foarte potrivite pentru a-l relaxa pe cel mic și pentru a întări legătura dintre mama și bebeluș. Poate chiar și pentru a-i dezvolta urechea muzicală de mic. Și pentru că este renumită ușurința cu care bebelușul adoarme, aceste jucarii bebelusi sunt ce ne trebuie și nouă, ca părinți.

Un alt exemplu care intră în categoria de jocuri si jucarii pentru copii, dar și la jucarii bebelusi sunt diferitele modele de fotolii de plus. Copiii, chiar și cei mai mici au nevoie de anumite spații care să le aparțină, iar de cele mai multe ori acestea sunt jucariile. Aceste fotolii de plus nu sunt numai niște lucrușoare drăguțe în casă, dar reprezintă și o sursă de confort și sigurantă pentru micuțul tău.

Firește, când ești  proaspăt devenit părinte toate jucariile par foarte atrăgătoare și ai impresia că micuțul tău are nevoie de una din fiecare. Adevărul este că trebuie să ai în vedere alegerea unor jocuri si jucarii pentru copii sau jucarii bebelusi care să nu îi suprastimuleze sau obosească. Totul trebuie cu măsură!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *