Preventum B17 este un supliment alimentar cu o formula revolutionara folosita in tratamentele tumorale. Formula unica pe care o are combina perfect necesarul zilnic de Vitamina B17( amigdalina), proteina vegetala ( Pleurotus ostreatus- Pastrav de fag) si al extractelor naturale cu efect antioxidant, vitaminizant ( pulbere de Catina, extract de Acai, extract de Afin, extract de Afin-america), imunomodulator ( Beta D 1,3-1,6 Glucan extract natural din Orz verde) si energizant ( extract de Ginseng Coreean).

Vitamina- „minune” poate fi folosita si in scop terapeutic, nu doar profilactic. Ea aduce si alte beneficii organismului, printre care mentinerea tensiunii arteriale la valori normale si ameliorarea durerilor provocate de artrita.

Vitamina B17 interactioneaza cu alti antioxidanti- printre care vitamina A, vitamina C si vitamina E- si impreuna cu enzimele pancreatice descompun si elimina celule daunatoare din corp. Din acest motiv este utila in detoxifierea corpului, imunitate si prevenirea unor boli.

Vitamina B17, denumita stiintific mandelonitril beta-D- gentiobiosid, este considerata o nitrilosida, o substanta ce contine in mod natural cianura. Laetrile, extractul de vitamina B17, este bine cunoscut pentru potentialul sau efectul sau benefic in prevenirea dezvoltarii cancerului prin producerea de hidrogen de cianura.

Vitamina B17, mai exact sub forma D-amigdalina, poate contribui la regresia si cresterea celulelor canceroase si tumorilor pentru ca induce uciderea selectiva a celulelor afectate de cancer. Compusii vitaminei B17 au abilitatea importanta de a ucide cu precadere celulele de cancer si nu celulele normale, sanatoase.

Vitamina B17, mai ajuta si prin stimularea procesului de detoxificare stimuland functionarea ficatului. Acest lucru mareste imunitatea prin eliminarea toxinelor din corp, a celulelor maligne si a unor substante potential daunatoare inainte ca acestea sa provoace boli cronice sau grave. O alta explicatie a mecanismelor vitaminei B17 este ca atunci cand vitamina B17 elibereaza cianura, mareste continutul acid al tumorilor si duce la distrugerea celulelor daunatoare din tumori, impiedicandu-le dezvoltarea.

Scade tensiunea arteriala

Unii dintre compusii activi din vitamina B17 au alte efecte in organism, cum ar fi productia de tiocianat, un compus binecunoscut care ajuta la scaderea tensiunii arteriale.

Pentru acei oameni care sufera de hipertensiune arteriala, aceasta poate fi o modalitate excelenta de a mentine tensiunea arteriala sub control si de a reduce riscul de ateroscleroza, atacuri de cord, accident vascular cerebral, dar si boli coronariene.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *