suplimente sala

Pentru un corp perfect, ai nevoie de o alimentație corectă, de hidratare, antrenamente intense, odihnă și suplimente de înaltă calitate. Indiferent dacă ești culturist profesionist sau amator, ai nevoie de suplimente corespunzătoare cu nivelul de antrenament pe care îl practici.

Atenție, nu toate suplimentele de pe piață asigură aceleași rezultate. Doar consumâmd suplimente de cea mai înaltă calitate poți obține efectele benefice ale suplimentării! Cu produsele Real Pharm poți fi sigur că alegi întotdeauna suplimente de top, care te vor ajuta să funcționezi la capacitate maximă.

Zincul se regăsește în toate tesuturile si fluidele corporale – întreg organismul având  o concentrație de până la 2 grame de zinc. Acesta este o componenta esențială a unui numar mare de enzime care participă la sintetizarea și metabolizarea carbohidraților, a lipidelor, proteinelor și acizilor nucleici. Zincul este cel care stabilește structura moleculară a componentelor celulare, menținând astfel buna funcționare a organismului. Zincul contribuie, de asemenea, și la dezvoltarea si multiplicarea celulelor din organism. De aceea, persoanele care suferă de deficit de zinc sunt predispuse îmbolnăvirii.

Pentru o suplimentare corectă cu zinc, alege Real Pharm ZINC 90 tab, un produs de înaltă calitate ce garantează doza de zinc necesară pentru a satisface nevoile persoanelor active.

Dacă ești în căutarea unei formule complete  de vitamine și minerale, te poți baza pe Real Pharm Vitamin PackPachetul de vitamine de la Real Pharm este soluția perfectă pentru refacerea deficiențelor de minerale și vitamine.Compoziția acestui supliment a fost concepută de experți pentru a răspunde nevoilor persoanelor active, însă produsul poate fi folosit de orice persoană care dorește un plus de energie. Produsul conține vitaminele A, B1, C, E și D. Cu o astfel de combinație de vitamine ne putem bucura de sănătate și vitalitate timp îndelungat.

În afară de varietatea de vitamine, suplimentul oferă și ingrediente minerale esențiale pentru organismul nostru, printre care fier, potasiu, magneziu sau cupru. Mai mult, Vitamin Pack conține colină dihidrat, un compus incredibil de important care afectează pozitiv funcțiile noastre cognitive și funcția hepatică. Aceasta îi poate ajuta pe cei care au probleme cu menținerea nivelului corect de colesterol.

Somnul de calitate este esențial pentru buna funcționare a organismului și extrem de important pentru atinegerea unei forme fizice de invidiat. Suplimentul pentru îmbunătățirea calității somnului SLEEP WELL de la Real Pharm  a fost dezvoltat pentru persoanele care fac eforturi fizice și, astfel, ar trebui să aibă un somn de bună calitate.

Proprietățile sale complexe susțin întregul corp, îl hrănesc cu micro-elemente și numeroase extracte de plante care contribuie la somnul liniștit și de înaltă calitate, precum și la reducerea oboselii. În plus, suplimentul îmbunătățește regenerarea post-exercițiu fiind astfel util în dietele sportivilor profesioniști și amatori. Este potrivit și pentru cei care suferă de probleme cu somnul. Compoziția remarcabilă a Real Pharm SLEEP WELL se bazează pe proporții excelent selectate. Astfel, suplimentul îți permite să te bucuri de un somn de calitate,  esențial pentru o funcționare corectă a întregului corp.

Pentru a descoperi întreaga gamă de produse pentru sportivi REAL PHARM, vizitează site-ul Fit4Pro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *