cura-de-slabit-rina

Dieta Rina este una dintre dietele care va ajuta foarte mult, aceasta dieta fiind una ideala pentru a scapa de kilogramele in plus. Daca va doriti o dieta prietenoasa, dar care sa nu va impuna sa renuntati la mancarurile voastre preferate, este important sa aveti in vedere rina dieta. Aceasta dieta este perfecta pentru a slabi chiar si 15-20 de kilograme. Veti putea slabi cu aceasta dieta, chiar daca veti manca paste, paine sau chiar ciocolata, ea fiind o dieta foarte eficienta care va ajuta mult.

Pentru a tine aceasta dieta, este important sa respectati un interval de 2 ore intre mese, lucru destul de dificil, in special in zilele 2 si 4. Acest lucru se datoreaza faptului ca fructele si legumele nu ofera o senzatie de satietate atat de buna. Veti observa insa ca dupa 2-3 saptamani veti incepe sa va obisnuiti. Pe langa apa, veti mai putea bea si cafea sau ceai in fiecare zi, conditia fiind ca acestea sa nu fie indulcite. Puteti sa va orientati catre ceaiurile medicinale, acestea ajutandu-va in detoxifiere.

Nu trebuie sa consumati alcool sau sucuri carbogazoase. Trebuie sa tineti cont atat de ciclul de zile, cat si cel de ore. In functie de acest ciclu, va veti putea realiza un program regulat intre mese. Intre 4 dimineata si ora pranzului, 12, are loc perioada pe purificare, de aceea, in acest interval trebuie sa luati micul dejun cu fructe, dar si 1-2 mici gustari tot din fructe sau legume proaspete.

Intre ora 12 la pranz si 8 seara are loc perioada de ingestie, iar in aceasta perioada trebuie sa oferiti organismului o mare parte din alimentatia unei zile si anume pranzul si cina. Ultimul interval, intre 8 seara si 4 dimineata este perioada de digestie. In cursul acestei perioade, nu veti avea voie sa mancati nimic. Cina va trebui astfel sa o luati inainte de ora 8 seara.

Dieta Rina va va ajuta sa scapati de 15-20 de kilograme, atat timp cat o veti tine cu strictete si daca veti practica in paralel si sport. Veti reusi astfel sa va mentineti greutatea dupa ce veti tine aceasta dieta. Este important si sa evitati pe o perioada de 90 de zile dupa ce dieta s-a incheiat, sa consumati alimente cu densitate calorica mare sau alimente bogate in zaharuri sau chiar grasimi. Consumati mereu cat mai multe lichide pe toata perioada acestei diete foarte apreciate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *