dezinfectanti

Multi dezinfectanti pot fi gasiti in forme asemanatoare, insa rolul acestora este intotdeauna unul diferit. In general, acestia sunt utilizati in cladirile si institutiile unde exista un flux mare de persoane. Totusi, pot fi utili si in propria locuinta, deoarece bacteriile sunt prezente si intr-un astfel de mediu. Iata in ce categorii pot fi impartiti!

Produse pentru maini

Acesti dezinfectanti disponibili si in magazinul online https://www.dezinfectanti.ro/ au rolul de a asigura evitarea contactului cu diverse microorganisme. Spre exemplu, in spitale, clinici si laboratoare, medicii au nevoie de aceste produse, din cauza faptului ca aerul exterior poate deveni daunator.

Produsele de curatat mainile sunt potrivite si in timpul activitatilor sportive sau atunci cand decizi sa servesti masa in oras. Acestea functioneaza pe baza de alcool sau alte elemente similare. Din acelasi motiv, ar fi bine sa citesti cu atentie indicatiile de pe eticheta produselor si sa tii cont de ele.

Asigura-te ca aplici dezinfectanti pe toata suprafata palmelor, inclusiv intre degete si sub unghii. Ulterior, intinde solutia minimum 20 de secunde. La final, se poate spala zona cu apa rece. Daca vrei un produs de calitate, alege unul 5k. Acesta are actiune rapida si elimina virusurile, bacteriile si fungii. Pe langa asta, in compozitia sa exista substante emoliente si hidratante, care previn uscarea si craparea pielii.

Produse pentru suprafete

Inainte de a utiliza dezinfectanti pentru suprafete, este necesara curatarea zonei cu apa si sapun sau cu un detergent. Aplicarea produsului se face incepand de la colturile cele mai curate, pentru a nu imprastia mizeria si bacteriile. Citeste cu atentie instructiunile si foloseste un echipament de protectie, alcatuit din manusi de cauciuc si masca.

Incearca sa nu aplici produsul intr-o incapere care nu e bine ventilata sau in care exista expunere directa la razele soarelui, deoarece efectul nu este intotdeauna cel dorit. De asemenea, evita amestecarea solutiilor. Acest proces este ineficient si poate duce la iritarea cailor respiratorii. Produsul ales nu trebuie sa intre in contact cu pielea si nici sa ajunga la copii sau animale de companie.

Servetele dezinfectante

Aceste servetele elimina orice pericol de transmitere a agentilor patogeni, fiind ideale pentru mediile cu risc crescut de contaminare biologica. Drept urmare, se pot utiliza in scoli, sali de sport si spatii comerciale sau de productie. Datorita faptului ca au un caracter puternic biocid, formula complexa contine compusi cuaternari de amoniu si ofera proprietati excelente de curatare.

Timpul de actiune este de 5 minute, iar modul de aplicare difera in functie de suprafata. Cele mai multe servetele sunt create pentru lemn, gresie sau faianta si pentru fibrele din sticla sau plastic. Pe anumite suprafete pot ramane urme, astfel incat ar fi mai bine sa nu le folosesti.

De unde sa achizitionezi dezinfectanti?

Produsele dezinfectante pot fi utilizate atat pentru ingrijirea pielii, cat si pentru curatarea suprafetelor exterioare. Cu toate acestea, poate fi destul de greu sa gasesti unele care sa nu fie contrafacute. Alege un magazin online cu o gama larga de produse destinate curatarii universale si fabricate din ingrediente naturale!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *