clinica veterinara suceava

Pentru acele persoane care au în grijă animale de companie, este cunoscut faptul că acestea nu au nevoie doar de un adăpost, de hrană și de apă, ci există multe alte lucruri de care micul patruped are nevoie pentru a se dezvolta armonios în primele luni de viață și pentru a avea un animal de companie sănătos pe mai departe.
La fel ca și oamenii, micile suflete de companie au nevoie de anumite îngrijiri speciale, îngrijiri primite din partea unei persoane specializate în domeniul medical veterinar. În acest sens, stăpânii acestor mici patrupede trebuie să aleagă din multitudinea de cabinete veterinare de pe piață, iar acest lucru poate deveni o adevărată provocare de cele mai multe ori.
Pentru toți iubitorii de animale, clinica veterinară NordVet Suceava vine în întâmpinarea lor cu cele mai noi tehnologii din domeniul medicinii veterinare. Clinica deține cele mai bine dotate secții, precum radiografie veterinară, foarte importantă, de altfel, pentru o diagnosticare corectă și rapidă, ecografie, dermatologie, stomatologie, oftalmologie, toate acestea fiind dotate cu echipamente de ultimă generație, foarte utile în practicarea medicinei veterinare moderne. În afară de acestea, clinica dispune de trei săli de consultație și tratamente, o sală de chirurgie, o sală de spitalizare și un laborator în care se pot face toate analizele necesare.
Bineînțeles, după orice intervenție la un cabinet veterinar, micul blănos trebuie răsplătit pe măsură. Clinica NordVet dispune și de un salon de cosmetică și coafor pentru câini și pisici, loc în care animalele de companie pot fi în pas cu toate regulile modei animale.
Serviciile medicale veterinare oferite de clinica NordVet se remarcă prin experiența profesională excepțională a personalului medical veterinar, specializat atât în țară, cât și în străinătate, prin dotarea cu cele mai noi tehnologii și, cel mai important, multă dragoste și implicare pentru animale. Acesta este, de fapt, factorul principal care diferențiază clinica NordVet de orice alt furnizor de servicii medicale veterinare.
La NordVet, toate intervențiile funcționează după un singur principiu foarte bine pus la punct: dragoste, pasiune, profesionalism, exact în această ordine. Cum fiecare lucru făcut necesită puțină dragoste, clinica veterinară NordVet pune acest lucru pe primul loc. Fără dragoste nu există pasiune. Și fără pasiune nu există profesionalism. De aceea, orice vizită la clinica NordVet se transformă din necesitate în plăcere, atât pentru deținătorul de animale de companie, cât și pentru micile patrupede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *