Din nefericire, inca exista zone unde apa curenta nu este disponibila. Dezvoltarea cel putin la nivel de zone rurale nu este inca la nivelul la care ne-am dori. Cu toate acestea, avem din fericire solutii moderne ale unei pieti ce se adapteaza nevoilor diverse. Asadar, pompele submersibile au devenit o sursa pentru cei care trebuie sa inlocuiasca efortul fizic si stilul rudimentar de furnizare a apei menajere.

La un nivel de preocupare mai mare, dincolo de nevoia de pompa submersibila este poate nevoia unui sistem AquaPur de filtrare si pompare apa curata. Acesta este si cel care va oferi un nivel calitativ al apei. Iata despre ce este vorba.

Sistemul complex de furnizare a apei necesare in gospodarie

Sistemul AquaPur este responsabil cu stocarea, respectiv pomparea, insa si filtrarea apei potabile. Un 3 in 1 ce se rezuma insa la o singura instalare. Complexitatea acestui sistem merge mai departe de atat, aducand numeroase avantaje. Pentru o mai buna intelegere a sistemului in sine iata si ce contine acesta:

  1. Un rezervor ce asigura un plin de pana la 500 de litri de apa.
  2. Un flotor mecanic.
  3. 2 filtre pentru intrarea cat si iesirea de la rezervor.
  4. Pompa in sine.
  5. Un sistem de preaplin.

Cu ce te ajuta mai concret acest sistem? In primul rand este cel care asigura apa potabila in casa. Volumul sau de stocare tine cont de faptul ca o persoana consuma in medie 150 de litri de apa per zi. Asadar, este suficient pentru casa, desi daca se tine cont si de folosirea sistemului pentru sursa de apa in alte stocuri, trebuie marit volumul – ceea ce ne duce la al doilea caz favorizant.

Un astfel de sistem ajuta in cadrul unei gospodarii si in ceea ce priveste furnizarea de apa necesara pentru udarea gradinii spre exemplu. Poate furniza apa si cand sursa este oprita temporar, datorita rezervorului sau, deci tine cont de un grad de confort oferit utilizatorului.

Ca tot vorbeam de sursa, aceasta poate fi o retea, acolo unde este cazul. De altfel se preteaza a fi folosit cu succes si acolo unde sursa de apa a gospodariei este o fantana. Cat despre calitatea apei, exista doua etape importante inglobate in acest sistem de furnizare a apei, respectiv filtrarea mecanica si chimica. De asemenea, se bazeaza pe ioni de argint ca si maniera de a impiedica  dezvoltarea microorganismelor in apa din rezervor.

Sistemul AquaPur poate functiona cu succes la intervale maxime si minime definite de 0 grade si 50 de grade. Vine la pachet cu o garantie de 2 ani oferita din partea producatorului. Este deja un sistem binecunoscut pe piata de profil, deci se gaseste in diverse magazine, chiar si online. A ajuns astfel sa fie recunoscut ca fiind sistemul ceva mai avansat decat simpla pompa submersibila ce ofera apa curenta. Pana la urma si filtrarea ei este importanta, avand in vedere ca sursa este clasica fantana de cele mai multe ori, ce poate aduce si impuritati.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *