camera-copilului

Primul an al copilului trebuie sarbatorit, acest prim an fiind marcat prin experiente unice. Veti dori asadar sa organizati o petrecere pe care invitatii vostri o vor indragi mult. Exista asadar cateva idei speciale pe care le puteti avea in vedere, astfel incat petrecerea celui mic sa fie una de neuitat. Puteti astfel sa plantati un copac. Precum copilul, acest copac va creste putin cate putin in fiecare an.

De-a lungul anilor, dar si in momentul aniversarilor, puteti face o poza a micutului alaturi de copacul respectiv. Puteti tine asadar un jurnal al vietii celui mic. El va invata pe masura ce va creste importanta legaturii pe care o avem cu tot ceea ce ne inconjoara.

In primul an estre o idee foarte draguta de a crea o plapumioara. Micutii cresc foarte repede, iar o paturica este o modalitate minunata de a pastra o amintire vie a acestuia. Puteti realiza o paturica din obiectele folosite de micut in primul an. De exemplu, puteti taia asternuturi, prosoape sau alte paturici chiar, in patrate si sa le uniti. Veti crea astfel o paturica pe care o puteti pastra ca amintire pentru o perioada foarte lunga de timp. Eventual, puteti sa-i faceti cadou micutului aceasta paturica, atunci cand va creste.

Cadouri speciale pentru bebelusi si nou nascuti, dar si pentru mamici gasesti pe la petite armoire. Sute de jucarii si obiecte speciale de cea mai buna calitate te asteapta.

O alta idee buna este crearea unui jurnal pentru cel mic. Puteti crea propriul vostru album al copilului. In acest album, puteti sa puneti pozele cu copilul, dar si sa subliniati momentele speciale din viata acestuia. Daca nu aveti talent de scriitori, puteti sa adugati fotografiile in album si sa puneti langa ele nistre versuri din unele cantece pe care copiulul le indragea foarte mult atunci cand era mic.

O amprenta in timp este o alta idee pe care o puteti considera. Pentru a face acest lucru, puteti construi o trusa pentru mulaje. Veti putea prelua asadar forma mainii sau a piciorului celui mic. Puneti intr-o rama dubla mulajul pe o parte si un portret de la petrecerea de un an pe cealalta parte. Pe masura ce micutul va creste, veti putea privi impreuna acel mulaj.

Nu in ultimul rand, o capsula a timpului este un alt lucru important. Puteti strange obiecte asadar care surprind esenta primului an all micutului vostrui. Adunati obiecte din prezent si inchideti-le intr-o cutie. Atunci cand micutul va implini varsta de 18 ani, puteti deschide aceasta cutie si sa va bucurati de ceea ce ati pus in cutie, alaturi de proaspatul adult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *