Masajele tantrice și erotice sunt o cale de a înțelege mai bine lumea plăcerilor, a energiei și a dezvoltării personale. Ele aduc o nouă perspectivă asupra sexualității, a energiilor imense și a transformării ființei. Influența lor poate fi foarte puternică, cu atât mai puternică cu cât este ființa mai deschisă față de acea experiență.

Nevoia de relaxare și de stare de bine pe care acest masaj erotic o împlinește este ceva specific majorității oamenilor. Dar nu oricine este deschis față de această experiență, care, pentru unii, chiar poate părea neobișnuită. Chiar dacă la început poate fi întâlnită o anumită rezistență, o dată cu trecerea timpului și cu repetarea experienței, noua experiență va fi receptată mult mai ușor și complet. Și devine mai ușor înțelegerea și acceptarea ei, cu atât mai mult cu cât se va dovedi pe deplin benefică. Sunt puține ocazii în care nu se petrece aceasta și, dacă beneficiile nu sunt evidente și clare, motivul îl căutăm în starea de deschidere a oaspetelui. Aceasta, desigur, dacă presupunem din start că masajul a fost realizat bine, cu multă grijă pentru oaspete și adaptat nevoilor specifice ale acestuia. Când au fost oferite toate „ingredientele” necesare, când avem de-a face cu o bună performanță a maseuzei, atunci ne putem îndrepta atenția spre beneficii – care ar trebui să fie, în acest caz, evidente.

Accentul pus pe emoții în acest tip de masaj
Beneficiile care încântă fiecare persoană care a avut șansa să experimenteze acest masaj îmbunătățesc în mod cert viața acesteia. Puternicul accent pus asupra energiilor și atenția mare orientată asupra emoțiilor, a energiilor și a senzațiilor apărute pe parcursul masajului, face o diferență serioasă între acest tip de masaj și alte tipuri. În acest masaj, maseuza știe că lucrul asupra energiilor duce la efecte mari și beneficii reale. Și aceasta este posibil cu ajutorul emoțiilor și sentimentelor apărute pe parcursul acelei sesiuni.

Emoțiile, senzațiile și sentimentele care pot apare într-un masaj tantric sau erotic oferă o anumită particularitate acestui tip de masaj când îl comparăm cu alte tipuri. Sunt o specificitate a sa, întrucât este nevoie de o anumită atenție aici, la nivelul sentimentelor și a emoțiilor. Masajele care au un puternic efect terapeutic și care nu sunt simple masaje de relaxare, cer și determină, în același timp, atenție la acest nivel. Dar când masajul erotic este un masaj care combină efectele terapeutice cu o multitudine de senzații și sentimente datorate impactului pe care îl are erotismul, atunci avem de-a face chiar cu mult mai mult în acestă direcție.

Bucurie, încântare și desfătare ca emoții pozitive
Masajul erotic și tantric lucrează foarte mult asupra energiilor erotice și sexuale și aceste energii sunt în strânsă legătură cu exprimarea sentimentelor și emoțiilor ființei. Activarea sferei erotice a ființei are un efect foarte mare asupra emoțiilor și deschiderea inimii pe parcursul masajului are o mare influență asupra sentimentelor. Îndepărtarea stresurilor înseamnă, în același timp și eliberarea emoțiilor profunde și chiar a sentimentelor reprimate mult timp. Relaxarea induce calmul nu doar asupra corpului fizic, dar și asupra celui psihic. Bucuria și starea de bine resimțită sunt rezultate ale stărilor benefice exprimate prin sentimente benefice.

Masajul tantric de la Tao Erotic Massage Bucharest urmărește să pună accentul doar asupra emoțiilor, sentimentelor și stărilor pozitive și plăcute. Să le amplifice cât de mult posibil, într-o manieră armonioasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *