implant dentar

Implanturile dentare sunt cel mai avansat si ideal mod de a restabili dintii lipsa si de a reda zambetul. Dupa pierderea dintilor naturali, in gingii se implanteaza  bonturi de titan. Titanul, utilizat pentru implanturile dentare, este un material acceptat de corpul uman, deoarece nu provoaca reactii alergice. 

Implantul dentar si coroana fixata pe el, imita cu exactitate forma naturala a dintelui, functioneaza pe deplin si asigura nivelul necesar de confort, si mai mult decat atat, nu difera de un dinte natural. Clinica stomatologica realizeaza implanturi dentare profesionale, folosind metode avansate. Datorita acestor metode, procedura se realizeaza fara nicio incizie, ceea ce garanteaza confortul maxim atat in ​​timpul implantarii cat si dupa aceasta.

De ce ai nevoie de implanturi dentare?

Inlocuirea unui dinte pierdut este necesara, deoarece implantul nu permite sa dispara osul, care dupa pierderea dintelui devine mai subtire in timp. De asemenea, un dinte pierdut provoaca dificultati la mestecat si probleme estetice, dintii invecinati isi pierd suportul si devin mobili, ingrijirea dentara devine complicata, iar forma fetei se poate schimba.

Un implant dentar este un substitut pentru radacina unui dinte natural. Dupa ce implantul este integrat in maxilar, partea protetica a implantului este insurubata in el. Pe el sunt instalate coroane, poduri sau proteze. Implantul, care s-a integrat complet in maxilar, ofera o baza exceptional de puternica pentru protezele dentare sau pentru stabilitatea coroanelor dentare. Implantul ofera dictie naturala, iar procesul de implantare este eficient si nedureros atunci cand este pus. Rezultatul estetic este maxim si, cel mai important, iti reda increderea in tine.

Implanturi dentare – Tipuri si utilizare

Implantul pe un dinte este implantat pacientilor carora le lipseste un singur dinte si poate fi implantat individual. Dupa instalarea unei coroane pe el, implantul arata ca un dinte natural.

Implant – coroana. Coroanele sunt instalate in locul in care lipsesc cativa dinti la rand. Podul tinut de implanturi poate fi montat direct pe golul format, fiind sprijinit pe dintii din ambele parti.

Proteza pe baza de implanturi  este o alternativa la protezele amovibile. O proteza completa sau partiala, va fi suprapusa atat cat suporta implantul. Pacientul nu va mai trebui sa se ingrijoreze ca proteza va cadea in timpul unei conversatii sau atunci cand mananca. Protezele pe baza de implanturi iti imbunatatesc zambetul pentru multi ani si nu necesita control medical stomatologic repetat.

Fiecare caz de implantare este individual, iar pentru a te asigura care metoda de tratament este cea mai potrivita pentru tine, ar trebui sa mergi la o clinica stomatologica unde se fac implanturi dentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *