Medici’s este mai mult decât o clinică medicală. Este un loc în care pacientul se simte în largul său, iar sănătatea și bunăstarea primează. Medicis este spațiul în care actul medical își recapătă valențele profund umane, sănătatea fiind înțeleasă drept starea de bine fizică și spirituală.

De aceea, fondatorii Medicis au ales să construiască setul de valori al companiei în jurul conceptului de ArztHaus. În limba germană, Arzt înseamnă Medic, iar Haus înseamnă Casă. Medicis este o adevărată Casă a Medicilor, un spațiu în care pacienții sunt primiți cu brațele deschise, într-un cadru intim și plăcut.

Vizita la medic este, în general, asociată cu anxietate și rigiditate. De la programări până la sălile de așteptare și cabinetele medicilor, toate stau sub semnul eficienței și impersonalului. În clinicile Medicis, însă, actul medical este însoțit de un plus de prietenie și atenție față de pacient, totul fiind dublat de rigurozitatea habsburgică a celui mai mare oraș bănățean.

Medicis este clinica medicală în care te simți ca acasă. Încă de la intrare ești întâmpinat de o atmosferă cu totul aparte: îți aștepți rândul la consultație pe fotolii comode din piele, timp în care răsfoiești cele mai noi apariții editoriale de la librăria amenajată chiar acolo. Poate vrei să servești un ceai delicios sau o cafea, sau poate vrei să te relaxezi privind cea mai nouă expoziție de pictură. Indiferent cum alegi să îți petreci timpul petrecut în cadrul Medicis, vei avea acel sentiment inconfundabil de rafinament și relaxare, atât de diferit de experiența pe care o ai în orice altă clinică medicală.

Consultația medicală este cel mai important aspect al vizitei tale la Medicis. Și acest moment se va desfășura complet diferit față de cum te aștepți. Medicii Medicis pun întotdeauna pacientul pe primul loc, încercând să stabilească o legătură autentic umană cu aceștia. Închipuiți-vă cum ar decurge o conversație cu un bun prieten, față de care nu aveți nimic de ascuns, într-o atmosferă relaxată și deloc protocolară. Exact așa se va desfășura și consultația medicală, în cadrul căreia vă veți simți complet în largul vostru. Cabinetele din cadrul clinicilor Medicis sunt amenajate pronind de la ideea de confort și de intimitate, astfel încât să vă simțiți ca acasă și nicidecum ca într-un spațiu medical steril.

Medicis este un brand clădit pe trei piloni importanți: grija față de pacienți, profesionalismul medicilor și dotare cu aparatură de top. Toate acestea sunt elementele esențiale ale conceptului de ArztHouse sau de Casă a Medicilor. Medicis vă oferă servicii medicale de top în specialități variate precum: alergologie, chirurgie vasculară, cardiologie, ginecologie, gastroenterologie, hematologie, nefrologie, ortopedie, urologie, terapia durerii etc.

Pe lângă acestea, Medicina Muncii și excelența în serviciile de sănătate ocupațională au reprezentat încă de la început un obiectiv esențial pentru Medicis. În 20 de ani, lanțul de clinici bănățean a ajuns să ofere accesul la tratamente medicale excepționale pentru mai mult de 400 de companii, cumulând peste 50,000 de abonați permanenți. Aceștia beneficiază de tratamente medicale încadrate în cel mai înalt standard de medicină ocupațională, reunit de Medicis sub conceptele de Health Factory și Standarde Integrate de Sănătate Ocupațională (Integrated Occupational Health Standards iOHS/SiSO).

Pentru mai multe informații despre abonamentele Medicis sau programări, ne puteți contacta pe adresa de e-mail: office@medicis.ro sau la numerele de telefon: 0356 911; 0356 433 733; 0729 991 515.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *