dozator apa birou

Cei mai multi dintre noi inteleg rolul crucial jucat de o hidratare corecta pe planul sanatatii. Acest fapt a fost demonstrat in nenumarate randuri de studii independente, care au concluzionat ca pana si cele mai mici nivele de deshidratare ne pot afecta abilitatile fizice si emotionale. De fapt, functionalitatea corpului nostru si abilitatile cognitive pot fi influentate decisiv chiar si la o scadere a volumului total de apa din organism de doar 1%.

Asadar, poate fi surprinzator ca, la nivel mondial, la toate categoriile de varsta, exista un dezechilibru in prevenirea deshidratarii. Acest lucru poate fi vazut la cetateni de orice varsta, de la copii pana la seniori. Deshidratarea nu doar ne impiedica abilitatile sa performeze la capacitate maxima, ci poate avea si implicatii serioase daca persoana in cauza este in etate.

dozator apa birou

Cand ne imaginam deshidratarea la locul de munca, avem in minte imaginea unui muncitor care trudeste sub soarele arzator. Insa cei care lucreaza in birouri sunt la fel de predispusi acestui risc. Acesta este si motivul pentru care tot mai multi manageri fac o alegere simpla, dar eficienta: instalarea unui dozator apa. Birou sau mica agentie, un dozator apa este cea mai potrivita solutie pentru prevenirea deshidratarii la locul de munca.

Setea este resimtita la o pierdere de 2% din volumul total de apa din organism, astfel ca, atunci cand ti-e sete, deja suferi de deshidratare. De asemenea, trebuie luat in calcul si aerul conditionat, care are tendinta de a absorbi umezeala aerului din spatiul in care lucrezi, contribuind astfel la pierderea apei din organism.

De asemenea, este bine de stiut si faptul ca, desi majoritatea lichidelor au un rol benefic si conlucreaza la o hidratare corespunzatoare, unele sunt mai eficiente din acest punct de vedere. De exemplu, apa si sucurile naturale de fructe sunt mult mai eficiente decat laptele sau sucurile acidulate. Unele lichide au chiar un efect diuretic, precum cafeaua sau ceaiul negru/verde.

Hidratarea conduce la multe beneficii pentru organism, insa aduce beneficii si locului de munca. Instalarea unui dozator de apa la birou de la H2On ar trebui sa constituie o prioritate pentru managerii din orice firma. Angajatii care se hidrateaza corespunzator vor fi mai atenti si mai bine motivati. Dintre beneficiile instalarii unui dozator apa la birou putem enumera:

  • Stare de prezenta ridicata;
  • Gandire clara;
  • Memorie mai buna pe termen scurt;
  • O buna capacitate de concentrare;
  • Imbunatatirea dispozitiei;
  • Reducerea senzatiei de oboseala, tensiune sau anxietate.

Drept urmare, daca nu ai instalat inca un dozator de apa in birou, poti face asta acum, prin intermediul H2On! Aceasta companie iti ofera serviciile de care ai nevoie, fara a te constrange la alegerea unui abonament. Livrarile se fac rapid, in majoritatea oraselor din tara, iar bidoanele de apa de 19l, ideale pentru un dozator de birou, ajung uneori chiar si in aceeasi zi! Opteaza pentru un mediu de lucru plin de optimism, cu angajati fericiti si productivi, si comanda un dozator de apa pentru birou de la H2On!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *