Știați că detergentul folosit pentru curățarea hainelor copilului tău îi pot provoca acestuia iritații sau diferite afecțiuni? Compușii chimici sunt prea puternici pentru ca organismul micuților să lupte cu aceștia, iar multe dintre problemele la care nu ne așteptăm pot apărea chiar de la hainele pe care cel mic le poartă în fiecare zi.

Majoritatea produselor de pe piață se bazează pe strategii de marketing puternice prin care își propun să impresioneze prin rezultate deosebite, dar foarte puțini vorbesc despre efectele acestor detergenți asupra sănătății copiilor. Alegem produsele cele mai puternice de pe piață care pot neutraliza fiecare pată, dar atunci când vine vorba despre rufele celui mic, alte criterii ar trebui să stea la baza acestei alegeri.

BarbapapA vine în ajutorul părinților prin produsele vândute pe MyOrganic.ro, iar alegerea devine mult mai ușoară pentru fiecare dintre noi care suntem preocupați de sănătatea bebelușului nostru.

De ce nu trebuie să folosim detergenți clasici pentru rufele copilului tău?

Copilul nostru are nevoie de un tratament special pentru că au o piele mai sensibilă și sunt mai predispuși la iritații sau alte afecțiuni ale pielii. Detergenții pe care noi îi folosim în mod normal pot fi periculoși pentru sănătatea copilului nostru, de aceea ar trebui să comandăm detergenti eco copii de pe MyOrganic.ro pe care să îi folosim la fiecare spălare a rufelor celui mic. Programul diferit folosit pentru spălarea rufelor copiilor nu este suficient pentru acestea deoarece soluțiile chimice din detergenții clasici vor rămâne în țesătura articolelor vestimentare și îi vor afecta pe cei mici.

Iată câteva motive pentru care nu ar trebui să folosim detergenți obișnuiți pentru hăinuțele copilului nostru:

Au la bază produse chimice

Pentru că producătorii își propun să scoată pe piață un număr cât mai mare de astfel de produse cu un cost de fabricare cât mai mic, compoziția acestora lasă de dorit, iar sănătatea copilului nostru are de suferit. Alege produsele naturale ale unor producători care au demonstrat de-a lungul timpului că atenția lor principală este îndreptată spre sănătate și natură. Produsele bio de pe MyOrganic.ro sunt soluția ideală pentru fiecare părinte preocupat de confortul copilului.

Pot lăsa urme pe haine

Știm cu toții că unele produse ne pot afecta hainele, mai ales dacă sunt folosite în cantități mari. Reziduurile lăsate pe hainele copilului nostru pot părea interesante pentru acesta, iar cel mic poate introduce în gură sau chiar inhala aceste substanțe. În cele mai multe dintre aceste cazuri s-a ajuns la iritații, astm, diferite tulburări endocrine și chiar cancer.

Efectele surpriză, periculoase pentru sănătate

Multe produse de pe piață ne promit efecte surprinzătoare. Fie că este vorba despre o strălucire a materialului sau un parfum deosebit pe termen lung, substanțele care duc la aceste rezultate pot fi periculoase pentru copilul nostru. Sunt ingrediente naturale care pot avea același efect, dar aceste produse trebuie să fie achiziționate de la producători recunoscuți pentru produsele bio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *