3 modele analizor hematologie performante care iti pot fi de folos

de | iunie 15, 2020

Esti curios sa vezi ce posibilitati ai pe piata in materie de analizore de hematologie? Astazi vei face cunostinta cu 3 modele analizor hematologie performante care iti pot fi de folos in mediul in care activezi. Esti curios sa vezi despre ce este vorba?

Un analizor hematologie varianta imbunatatita

Exista foarte multe tipuri de analizoare hematologice care merita atentia ta. Nu le poti cunoaste, insa, pe toate. Un analizor hematologie varianta imbunatatita este analizorul automat de hematologie ESR 30. Aceasta varianta este una care ofera o solutie rapida si sigura pentru analiza ratei sedimentarii eritrocitelor. Pe langa acest beneficiu, specialistii ne mai spun ca accesarea este aleatorie, iar acest analizor hematologie poate scana chiar si pana la 30 de probe o singura data.

Tu ce parere ai despre aceste aspecte? Daca nu te-ai convins, ar mai trebui sa stii ca acest analizor hematologie este renumit si pentru afisarea si tiparirea curbelor ESR, pentru arhivatorul termic intern  incorporat, dar si pentru posibilitatea accesarii informatiilor in patru limbi.

Analizor hematologie automat DF 50

Un alt analizor hematologie este cel automat DF 50. Acesta se remarca prin posibilitatea scanarii de pana la 60 de probe pe ora, dar si prin capacitatea pe care o are in detectarea celulelor anormale. Este eficient, rapid, dar are si un pret accesibil, daca este sa ne referim la raportul calitate-pret.

Analizor hematologie DH 76

Acest analizor hematologie DH 76 este atat de renumit pentru laserul cu semiconductor, care permite masurarea in trei unghiuri. Ba mai mult, ceea ce ii incanta cel mai mult pe medici este capacitatea acestuia de stocare. Aceasta, in cazul acestui analizor hematologie, poate atinge pana la 100.000 de probe, 80 de probe pe ora cu autoload si 90 de probe pe ora in modul CBC. Pe tine care dintre aceste analizoare hematologice te-au convins? Care este modelul tau preferat de analizor hematologie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *